Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Δεν πήραν το δώρο ...Χριστουγέννων!

Χθες, Μεγάλη Τετάρτη, ήταν η τελευταία ημέρα καταβολής του δώρου Πάσχα σε όσους εργάζονται. Μάλιστα οι εργοδότες που δεν θα έδιναν το δώρο θα τους οδηγούσαν, σύμφωνα με τη νομοθεσία, στο αυτόφωρο! Παρ΄όλα αυτά 8 άτομα στη Σκόπελο που απασχολούνται στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και Κοινωνική Μέριμνα δεν έχουν λάβει ακόμα ούτε το δώρο Χριστουγέννων και επιπλέον έχουν να πληρωθούν κάποιους μήνες.
Η κα Γερακούδη θα υπογράψει τη σχετική εντολή μετά το Πάσχα και μέχρι τότε όλοι συνιστούν υπομονή στους εργαζόμενους.

4 σχόλια:

  1. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να μπουν σε καλυτερη βαση τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις των υπαλληλων γιατι υπαρχουν καποια πραγματα πολυ τραβηγμενα. Για παραδειγμα,σημερα
    Πεμπτη ειναι ημιαργια,Παρασκευη αργια,Σαββατο κλειστα,Κυριακη κλειστα Δευτερα αργια και απο Τριτη καμια απεργια για να παει το κρατος μπροστα.Ετσι δεν κανουμε δουλεια.Γιατι στον ιδιωτικο τομεα δεν ισχυουν αυτα? διοτι μαλλον ειναι ζημιογονα,αρα και για το δημοσιο ειναι ζημιογονα.Πρεπει λοιπον οι υπαλληλοι να παιρνουν καλυτερο μισθο και να παραγουν το αντιστοιχο εργο. (το σχολιο αφορα ολο το δημοσιο τομεα)
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. www.eetaa.gr
    Περίοδος 2011
    (Πρόσκληση 457/21-3-2011)
    Βοήθεια στο σπίτι
    Προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων μονάδων ανά Νομό/Δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.