Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επιστολή Καρχιμάκη σε Γερακούδη

Επιστολή προς την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας κα Πόπη Γερακούδη έστειλε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης, στην οποία αναφέρει τη βούληση του ΠΑΣΟΚ να συμβάλει τα μέγιστα στην εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, και ειδικότερα της ελληνικής Περιφέρειας.
Προσθέτει επίσης ότι οι Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας αποτελούν κρίσιμες περιφέρειες...
που μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση στους αναπτυξιακούς ρυθμούς της χώρας μας.
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:
Αγαπητή Πόπη,
Το ΠΑΣΟΚ έχει τη βούληση να συμβάλει τα μέγιστα στην εθνική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, και ειδικότερα της ελληνικής Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής, οι Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας αποτελούν κρίσιμες περιφέρειες που μπορούν να δώσουν σημαντική ώθηση στους αναπτυξιακούς ρυθμούς της χώρας μας.
Γι’ αυτό, από τη θέση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ζητήσω τη συμβολή σας με την άμεση αποστολή, της ολοκληρωμένης καταγραφής του σταδίου στο οποίο βρίσκονται οι παρακάτω επενδυτικές πρωτοβουλίες.
α) Ιδιωτικές Επενδύσεις (ανά νομό), που είναι σε προγράμματα χρηματοδότησης από τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας ή κεντρικά από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Παρακαλώ να αναφερθούν, ποια προβλήματα παρατηρούνται και ποια κωλύματα εμφανίζονται για την προώθηση και ολοκλήρωσή τους.
β) Ιδιωτικές Επενδύσεις (ανά νομό) ανεξάρτητα αν είναι ενταγμένες σε προγράμματα χρηματοδότησης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τις υπηρεσίες των Υπουργείων, όπως:
1. Αδειοδότησης Περιβαλλοντικών όρων από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
2. Αδειοδότησης από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (πρώην Εμπορίου)
3. Αδειοδότησης από το Υπουργείο Πολιτισμού
4. Αδειοδότησης από τις Δασικές Υπηρεσίες των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας
γ) Ιδιωτικές Επενδύσεις (ανά νομό), για τις οποίες έχουν δοθεί άδειες από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, σε θέματα ενεργειακής αξιοποίησης και Πράσινης Ανάπτυξης.
δ) Καταγραφή όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εξαγωγικές εταιρείες των Περιφερειών Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, με στόχο την ανάληψη δράσεων για την άμεση επίλυσή τους και την ενίσχυση της εξαγωγικής δυνατότητας των περιφερειών ευθύνης σας και της χώρας μας και
ε) Προτάσεις για την επιτυχή διεκπεραίωση των πρωτοβουλιών αυτών, (χωρίς να παραβιάζονται οι βασικοί κανόνες νομιμότητας) καθώς και για την αναλυτική αναφορά του χρηματοδοτικού ύψους των επενδυτικών πρωτοβουλιών.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμβολή και τη συνεργασία.
Ο Γραμματέας
του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
Μιχάλης Καρχιμάκης

1 σχόλιο:

  1. Oλα αυτα ωραια που ειπε ο κυριος καρχιμακης, την τρο΄ι'κα την ρωτησε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.