Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αποτελέσματα εκλογών 2012

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ  ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΕΔΩ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΔΩ
ΣΤΑΥΡΟΙ
ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΕΔΩ
ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΔΩ
ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ ΕΔΩ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση σε όλη τη χώρα. Με ΑΠΟΧΉ να αγγίζει το 34,90% τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

    Ν.Δ. 18,85% - ψήφοι 1.192.054 - έδρες 108
    ΣΥΡΙΖΑ 16,78% - ψήφοι 1.061.265 - έδρες 52
    ΠΑΣΟΚ 13,18% - ψήφοι 833.529 - έδρες 41
    ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 10,60% - ψήφοι 670.596 - έδρες 33
    ΚΚΕ 8,48% - ψήφοι 536.072 - έδρες 26
    ΛΣ-ΧΑ 6,97% - ψήφοι 440.894 - έδρες 21
    ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6,11% - ψήφοι 386.116 - έδρες 19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ(ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ) ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κερηνη Αμπελακια29 Μαΐου 2012 στις 10:07 μ.μ.

    Σχετικα με τις εκλογες θα ηθελα να ασκησω κι εγω την κριτικη μου για την ελληνικη και ευρωπαϊκη πολιτικη, το εκπαιδευτικο συστημα και τους Ελληνες ψηφοφορους. Πριν ξεκινησω θα ηθελα να τονισω πως ειμαι μια 17χρονη μαθητρια της β ταξης του λυκειου και εχω οπωσ οι περισσοτεροι ελληνες αγανακτισει με την πολιτικη και οικονομικη κατασταση της χωρας μου. Πρωτα πρωτα επειδη δεν εχω επαρκη γνωση σχετικα με το γινεται πισω απο την πλατη του ελληνικου λαου, λογω ελλειψης διαφανειας δεν μπορω να διακρινω τι παιχνιδι παιζεται εις βαρος μας, μπορω ομως να πω με μεγαλη σιγουρια πως θα εχει αρνητικες συνεπειες για μας. Ενας απο τους λογους που με γεμιζει με σιγουρια ειναι η παταγωδης αποτυχια του εκπαιδευτικου συστηματος που ισχυει στα ελληνικα σχολεια.Ή επιτυχίας για αυτους που πετυχαν αυτο που είχαν ως στόχο. Τα παιδια που βγαινουν απο τα σχολεια δεν εχουν μαθει 2 βασικα πραγματα που εχει ευθυνη το σχολειο να τους μεταδωσει. Η κριτικη σκεψη και η ιστορια. Η ελλειψη κριτικης ικανοτητας σε συνδιασμο με την απουσια γνωσης γενναει πολιτες αστοιχειωτους,χωρις πολιτιστικη ταυτοτητα και ανθρωπιστικη παιδεια. Ετσι οικονομικης κρισης και κατ επεκταση λογω ανεργειας ψαχνοντας να βρουν τους φταιχτες του προβληματος αυτου λανθασμενα οι μεταναστες κατηγορουνται οι αλλοδαποι δεν ειναι πλεον επιθυμητοι και ετσι γεννιεται ο ρατσισμος, η ξενοφοβια και ο εθνικισμος. Ανθρωποι που γεννιουνται στην Ελλαδα, μεγαλωνουν με τα ηθη και τα εθιμα μας, μαθαινουν την ιστορια μας και αναπτυσσουν ελληνικο τροπο σκεψης ειναι παρεισακτοι και ξενοι.Εδω θα ηθελα να σας παραπεμψω στον μεγαλο ρητορα Ισοκρατη, που διατυπωνοντας την πανελληνια ιδεα θεωρει Ελληνες αυτους που εχουν τις παραπανω προϋποθεσεις. Δεν ειναι ντροπη λοιπον για μας να καταδιωκουμε αυτους τους ανθρωπους; Ντροπη στους 180 Σκοπελιτες που ψηφισαν την Χρυση Αυγη για να "καθαρισει ο τοπος". Ντροπη που αποκαλουν τους εαυτους τους πατριωτες, ακολουθωντας την ιδεολογια των νεοναζιστων που η πατριδα τους εκανε τετοιο αγωνα για να απαλλαγει απο τους προδρομους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 118 ψήφισαν Χρυσή Αυγή όχι 180, μικρό ποσοστό (4,15 %) σε σχέση με άλλα μέρη.

      Διαγραφή
  4. Aγαπητη 17χρονη ΚΕΡΗΝΗ.
    Κατ‘ αρχας θα ηθελα να σε συγχαρω ,γιατι πηρες το θαρρος να εκθεσεις ΔΗΜΟΣΙΑ την αποψη σου .Και μαλιστα χωρις υστερικες κραυγες και υβρεις ,αλλα με την αληθινη ΑΓΩΝΙΑ ενος αθωου εφηβου.
    Οσον αφορα τωρα τα θεματα που θετεις,δηλ.το ζητημα της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,το ζητημα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ (κριτικη σκεψη και γνωση ιστοριας), το ζητημα του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ(που εκφραζεται ΚΥΡΙΩΣ μεσω Χρυσης Αυγης) θα ηθελα να σημειωσω τα εξης: τα αιτηματα αυτα και πολλα ακομη, εντασσονται στο κεντρικο ζητημα-ΑΙΤΗΜΑ της κοινωνιας,το αιτημα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !Οχι της τυπικης ψευδοδημοκρατιας που βιωνουμε ,αλλα αυτης που εχει πρωταγωνιστρια την κοινωνια,τους ενεργους πολιτες.Αυτο το κεντρικο αιτημα εμπεριεχει φυσικα και πολλα αλλα αιτηματα ,που δεν ειναι του παροντος.Το μονο που σημειωνω εδω ειναι μια προυποθεση για πραγματωση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: οι ενεργοι πολιτες με συνειδηση και διαθεση να διευρυνουν τις κατακτησεις που οδηγουν σε ξεφωτα...
    Οι νεοι, οπως εσυ αγαπητη μου ΚΕΡΗΝΗ,πιστευω οτι θα παιξουν καθοριστικο ρολο στις εξελιξεις που ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.