Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Άλλη μια επιτυχία για το τμήμα πολεμικών τεχνών του Α.Ο. Σκοπέλου

Άλλο ένα μετάλλιο ήρθε στην νησί μας από τον Α.Ο. Σκοπέλου, αυτήν την φορά απο τον Σκοπελίτη Νίκο Πάτρα, ο οποίος αγωνίσθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Παγκράτιου Αθλήματος.
Το Πανελλήνιο διεξήχθη στην πόλη της...
Λαμίας και είχε συμμετοχές από όλες τις γωνιές της Ελλάδος.
Ο Νίκος Πάτρας, με προπονητή τον Μάνο Βασιλείου, δούλεψε σκληρά και αγωνίσθηκε με πάθος. Κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του προσκομίζοντας στο νησί μας το ασημένιο μετάλλιο και θέτοντας παράλληλα τον εαυτό του στην διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής ομάδος, ώστε να εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος, που θα λάβει χώρα το καλοκαίρι στην περιοχή του Ευρώτα.
Ο προπονητής του Παγκράτιου στο νησί μας Μάνος Βασιλείου μας είπε:
«Άλλη μια επιτυχία για την ομάδα μας είναι γεγονός. Άλλη μια μεγάλη προσπάθεια έλαβε τέλος με τον πιο όμορφο τρόπο. Όχι τόσο για το έπαθλο όσο για το αγωνιστικό κάλλος και την μαχητική ανδρεία που δείξαμε. Ο Νίκος έδωσε δυνατή μάχη, δείχνοντας πως το αρχαιοελληνικό και καθαρά δικό μας άθλημα το Παγκράτιο είναι το άθλημα που ταιριάζει περισσότερο στον Έλληνα, ένα φοβερά μαχητικό άθλημα πάνω στο οποίο έχουν στηριχθεί πολλά νέα στυλ πολεμικών τεχνών.
Δικαιωθήκαμε κάποιοι που επιμένουμε στις ρίζες των προγώνων μας. Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, το μόνο που μένει ακέραιο είναι αυτά που εκείνοι μας δίδαξαν και που έχουμε σχεδόν ξεχάσει. Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο, αλλά και σε όλα τα παιδιά στο τμήμα μας, που τον βοήθησαν στην προετοιμασία του για αυτούς τους αγώνες, κάνοντας προπονητικά ζευγάρια μαζί του.»

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ !!!!!! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματα που μας κάνατε να νιώσουμε...
    Συγχαρητήρια για τους αγώνες και τις επιτυχίες όλων των παιδιών της ομάδας.
    Το καθένα από αυτά με την επίβλεψη και την καθοδήγηση του Μάνου ανέδειξε το ήθος, το ταλέντο, την αγωνιστικότητα και τις δυνατότητές του.
    Θερμά συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε που μας κάνατε περήφανους.
    Ε.Ρ.

    Υ.Γ. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω πως μπήκαν παιδιά από το πανέμορφο νησί μας μέσα σε Εθνικές μας ομάδες και θα μας εκπροσωπούν σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια.
    Και σας ευχαριστούμε, όχι μονο εμείς που συμμετέχουμε στις διοργανώσεις μα και όλη η ομάδα, όλα τα παιδιά που συναγωνίζονται αυτούς τους αθλητές μέσα στην προπόνηση, διότι χωρίς αυτά τα παιδιά, οι αθλητές μας δεν θα κατάφερναν τίποτα.
    Τα καλά σας λόγια, αποτελούν για μας φωτεινή δάδα στο σκοτεινό και δύσβατο μονοπάτι του γεμάτου με προβλήματα αθλητισμού. Με εκτίμηση, Μάνος Βασιλείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχουν άνθρωποι σε αυτό το νησί, οι οποίοι αντικατέστησαν την πολιτεία και ανέλαβαν να δώσουν διεξόδους στα παιδιά μας. Υγιής διεξόδους, διεξόδους μέσα από τον αθλητισμό και την ικανοποίηση επίτευξης στόχων μέσα από σκληρή δουλειά. Το συγχαρητήρια λοιπόν για τον Μάνο τον προπονητή τους , όπως και για τον Κώστα Καλατζή και για όλους όσους παλεύουν για να έχουν τα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει, είναι λίγο! Ας ευχηθούμε λοιπόν αυτή η προσπάθεια να έχει την ανάλογη υποστήριξη από όλους για να έχει διάρκεια και τα παιδιά όταν φεύγουν για αγώνες να αισθάνονται ότι είμαστε δίπλα τους, μαζί τους στις προσπάθειες τους. Ευχαριστούμε Μάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια κ.Βασιλειου για τα οσα προσφερεις στον Α.Ο.Σκοπελου και στον αθλητισμο.Επισης πολλα μπραβο στους αθλητες σου.Ιδιαιτερα χαρουμενος που εισαι και πατριωτης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.