Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συνεδριακός τουρισμός στη Σκιάθο

Το ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, επιμένοντας στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου μέσω της ανάπτυξης άλλων μορφών τουρισμού, φιλοξενεί και φέτος τον Μάιο πολλά συνέδρια με μεγάλο αριθμό συμμετοχών.
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 4-6 Μαΐου έγινε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Εμβρυομετρικής Ιατρικής με περισσότερους από 200 φιλοξενούμενους.
Από τις 11-13 Μαΐου οργανώνεται Πανελλήνιο Νευρολογικό Συνέδριο, για το οποίο υπάρχουν πάνω από 160 κρατήσεις δωματίων, ενώ από τις 18-20 Μαΐου θα φιλοξενηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο Παιδιοαλλεργιολογικού Τμήματος Νοσοκομείου.
Ακόμη ένα πολύ σημαντικό συνέδριο οργανώνεται από...
το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το “GAS EMSnano and micro”, από τις 5 έως τις 8 Ιουνίου.
Πολλά συνέδρια έχουν επίσης προγραμματισθεί για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Ας σημειωθεί ότι πέρυσι έγινε στη Σκιάθο από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου το Α’ Μέρος του Γ’ Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη χάρη στην ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία (δωρεάν διαμονή και διατροφή όλων των συνέδρων και συνοδών) της επιχείρησης Skiathos Palace.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.