Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Mουσικές μελωδίες στη Σκόπελο

Μία υπέροχη μουσική βραδιά με έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα μας χάρισαν οι μαθητές της Κατερίνας Καραγιάννη, οι οποίοι έπαιξαν σε παραλιακό καφέ στη Σκόπελο. Παλαιοί αλλά και νέοι μαθητές, που το μεράκι για μουσική και η δίψα για μάθηση τους έκανε να συμμετέχουν ισότιμα με τους παλιούς, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε μπουζούκι, κιθάρα και φωνή.
Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά:
Κωνσταντινίδης Σπύρος του Γ. (μπουζούκι)
Λατίφις Άγκλι (κιθάρα – φωνή)
Λεμονής Γιώργος του Ευαγ. (κιθάρα – φωνή)
Λεμονής Γιώργος του Φιλ. (κιθάρα)
Μπρουσγιάννης Γιώργος του Ν. (μπουζούκι – φωνή)
Παπαζήσης Κυριάκος του Αθ. (κιθάρα)
Σάββας Θαν. του Κων. (κιθάρα – φωνή)
Σταματίου Αναστ. του Γεωρ. (κιθάρα – φωνή)
Σώτης Δημ. του Αποστ. (κιθάρα – μπουζούκι – φωνή)
Σώτης Γεωρ. του Αποστ. (μπουζούκι)
Φρατζέσκος Μαξ. του Ιωάν. (κιθάρα – φωνή).
Τα μαθήματα ξεκινούν κάθε Σεπτέμβριο και...
διαρκούν όλη τη σχολική χρονιά. Όσοι επιθυμούν μπορούν να εκμεταλλευθούν τις καλοκαιρινές διακοπές και να αρχίσουν μαθήματα τώρα.
Τηλ. επικοινωνίας 6983 719 485 και 2424023838.

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καραγιάννη

Η Κατερίνα Καραγιάννη ξεκίνησε τις σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο στη Αθήνα, όπου έμεινε για ένα χρόνο και τελείωσε όλη τη θεωρία. Στη συνέχεια και για 8 χρόνια παρακολούθησε μαθήματα μουσικής στο Δημοτικό Ωδείο Νέας Ιωνίας στο Βόλο. Εκεί πήρε όλα τα ανώτερα θεωρητικά πτυχία όπως αρμονία, αντίστιξη και φούγκα, αλλά και μπουζούκι και ταμπουρά.
Συμμετείχε σε χορωδίες σαν mezzo soprano, έπαιξε σε όλες τις μαθητικές συναυλίες, δίδασκε για 7 χρόνια στο ωδείο «Φραντς Λιστ» στο Δήμο Μηλέων καθώς επίσης και στο δημοτικό ωδείο Ν. Ιωνίας.
Συμμετείχε στη φιλαρμονική ορχήστρα της Νέας Αγχιάλου και κατά διαστήματα έπαιζε και τραγουδούσε σε ταβερνάκια, μπουάτ και σε μεγάλα ξενοδοχεία του Βόλου.
Την τελευταία τετραετία είναι και πάλι στη Σκόπελο διδάσκοντας μουσική και μεταδίδοντας στα νέα παιδιά την θεωρητική και πρακτική της κατάρτιση που απέκτησε κατά τα 9 χρόνια σπουδών της.

1 σχόλιο:

  1. Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα και στα παιδιά. Ευχομαι Κατερίνα να δίνεις ρυθμό στη ζωή μας μέσα απο τα παιδιά και περιμένουμε μια μουσική εκδήλωση απο την ομάδα σου για να σας απολαύσουμε. Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.