Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μια βόλτα στη Λούτσα Σκοπέλου

Λίμνη Βοθάνα


4 σχόλια:

  1. ολα τα εχει η σκοπελο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τα σταδιακά μπαζώματα των υγροβιότοπων στη Μηλιά (πριν πολλά χρόνια), η μικρή αυτή λιμνούλα είναι ένα από τα ελάχιστα ελεύθερα μέρη που απέμειναν στο νησί, όπου βρίσκουν καταφύγιο υδρόβια ζώα, πτηνά και άλλοι έμβιοι οργανισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Λούτσα από την άλλη μεριά έχει μπαζωθεί, σιγά-σιγά θα μπαζωθεί και αυτή η λιμνούλα ας μην τρέφουμε αυταπάτες.Όσο το συμφέρον ορισμένων λίγων μπορεί να υπερτηρεί έναντι των συμφερόντων των πολλών, με διάφορα τεχνάσματα και "μέσα", τόσο πιο πολύ θα μπαζώνονται υγροβιότοποι, θα καταπατωνταί δάση και θα κλείνουν με σύρματα την πρόσβαση στις παραλίες και θα γράφουν στα φυλλάδια τους ΙΔΙΩΤΙΚΗ παραλία και θα χτιζουν μέσα στη θάλασσα.Ποιοί όμως τα επιτρέπουν όλα αυτά? Ίσως όλοι μας, έχοντας άλλοι λιγότερη και άλλοι περισσότερη ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια θερμα για τις υπεροχες φωτογραφιες.πρωτη φορα βλεπω χελωνα στη βουθανα.μπραβο.αν ημουν δασκαλα η καθηγητρια θα προτεινα μια ημερησια εκδρομη στη βουθανα και την γυρω περιοχη και αν με επαιρνε θα προκαλουσα συζητηση για την προστασια της μοναδικης φυσης του νησιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.