Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Λ.Τ. Σκοπέλου: Συγκροτήθηκε η επιτροπή

Με απόφαση της Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας κας Καλ. Γερακούδη, συγκροτήθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Μαΐου, επιτροπή η οποία θα έχει ως έργο την επίλυση σχετικών αμφισβητήσεων, οι αποφάσεις της οποίας θα προηγηθούν της έκθεσης απογραφής.
Η Επιτροπή αποτελείται από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου, από το οποίο μεταφέρθηκαν οι αρμοδιότητες, από τους προέδρους των δημοτικών λιμενικών ταμείων Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, από τον εκπρόσωπο της λιμενικής αρχής, της περιφερειακής ένωσης δήμων και κοινοτήτων και τον προϊστάμενο του τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού που ορίζεται πρόεδρος.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Μήπως μπορείτε να δημοσιεύσετε το έγγραφο της σύστασης επιτροπής ή να δημοσιοποιήσετε τον ΑΔΑ για να το βρει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ όποιος ενδιαφέρεται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και καλό τελείωμα λοιπόν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.