Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αυξημένο το ενδιαφέρον των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων για την Αλόννησο

ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΠΟΛEIΣ Η ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου Ζαφειρούλα Αναγνώστου
Με ενθαρρυντικά μηνύματα σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση από την Ιταλία επέστρεψαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Αλοννήσου από το Roadshow που οργανώθηκε σε τέσσερεις ιταλικές πόλεις από τις 7 έως τις 10 Μαΐου με προγραμματισμένες επαφές με πληθώρα τουριστικών πρακτόρων της γειτονικής χώρας. Η όλη διοργάνωση έγινε από την TTG ITALIA σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου με επικεφαλής τον κ. Μ. Τερζίμπαση και τον συνεργάτη του κ. Α. Αριστείδου, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά στην απόλυτη επιτυχία της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας.
Το Roadshow πραγματοποιήθηκε κατά σειρά στο...
Τορίνο, τη Βενετία, την Μπολόνια και τη Ρώμη με συμμετοχή, συνολικά, 354 ταξιδιωτικών πρακτόρων. Στις κατά τόπους επαφές που έγιναν, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου Ζαφειρούλα Αναγνώστου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συνομιλητές της για δραστηριότητες όπως κατάδυση, καγιάκ, ψάρεμα, πάρκο, πεζοπορία και πολιτιστικά δρώμενα όπου οι τουρίστες έρχονται πιο κοντά με τους κατοίκους, συμμετέχουν με το δικό τους τρόπο και λαμβάνουν μια γενικότερη ιδέα από την πολιτιστική και οικολογική ταυτότητα του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.