Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Προσκοπισμός σημαίνει...

Να καταφέρνεις να μετατρέπεις ένα απλό Σαββατοκύριακο, σε εμπειρία μοναδική και αξέχαστη!..
Ευχαρστούμε την οικογένεια Κοσμά για την...
φιλοξενεία, την αγάπη και την υποστήριξη που μας προσέφεραν απλόχερα.
1ο Σύστημα Προσκόπων Σκοπέλου
(Γλυστέρι με Σκηνές 12-13/05/12)
Φωτο: Daphne Gliverou

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Ελεάνα, μπράβο σε αυτούς που βοήθησαν και βοηθούν τα παιδιά μας να έχουν τοσο όμορφα χόμπι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όπως λέμε εμείς οι Πρόσκοποι "Προσχωρούμε ενωμένοι όλο για πιο ψηλά ανεβάσματα Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική κίνηση , η οποία προσφέρει στα παιδιά γνώσεις και εμπειρίες και το κυριότερο τα μαθαίνει πως να βάζουν στόχους και πως να τους κατακτούν. Το οτι μπορούμε και τους το προσφέρουμε αυτό, όλοι μαζί πρόσκοποι, γονείς και φίλοι αξίζει πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Και επειδή με ρωτούν συχνά, Όχι δεν πληρώνομαι από αυτό και δεν είναι δουλειά!! Είναι “προσφορά “ στα νέα παιδιά και πληρώνεται σε είδος, με χαμόγελα, ικανοποίηση και παιδικές αγκαλιές!! Ευχαριστώ - Ελεάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σ΄ όλους αυτούς που πασχίζουν για όμορφα πράγματα στο νησί μας κι ας μην είναι κι από ΄δω!! Γιατί όσοι είναι από ΄δω , ξέρουν μόνο στα καφενεία και στις φαρδιές πολυθρόνες να κάθονται , να σχολιάζουν και να λογοκρίνουν το κάθετί γύρω τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΟΠΟΣ: Ο Προσκοπισμός είναι μία εθελοντική, μη κομματική, παιδαγωγική κίνηση για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης. Σκοπός της Προσκοπικής Κίνησης είναι να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων ώστε να αξιοποιήσουν πλήρως τις σωματικές, διανοητικές, κοινωνικές και πνευματικές τους ικανότητες, να παραδώσει δηλαδή στην κοινωνία άξιους, χρήσιμους, ηθικούς και υπεύθυνους πολίτες.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Προσκοπισμού είναι να συνεισφέρει στην εκπαίδευση των νέων, μέσω ενός συστήματος αξιών βασισμένου στην Προσκοπική Υπόσχεση και Νόμο, να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται σαν άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.