Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Εκδήλωση για την ημέρα της Μητέρας

Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου διοργάνωσε εκδήλωση - αφιέρωμα στην Ημέρα της Μητέρας, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 το απόγευμα, στο εξωκλήσι του Αι- Γιώργη.
Αρχικά τελέστηκε παράκληση από τους ιερείς π. Ιωάννη και π. Λουκά, όπου συμμετείχαν ψάλλοντας οι κυρίες του Συλλόγου.
Κατά το αφιέρωμα έγινε αναφορά στο ιστορικό της...
ημέρας από την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κα Ζωή Προύσαλη και στη συνέχεια μέλη του Συλλόγου απήγγειλαν ποιήματα αφιερωμένα στην μάννα από την ανθολογία της ελληνικής ποίησης.
Ποιήματα για τη μάννα έχουν γραφτεί πολλά. Ο Σύλλογος έφτιαξε ένα μπουκέτο από αυτά και τα προσέφερε σε όλες τις μητέρες που συμμετείχαν.
Οι κυρίες-μέλη του Συλλόγου που απήγγειλαν τα ποιήματα ήταν οι εξής: Ντίνα Βεργίνη-Μίχου, Αλεξάνδρα Καρυοφύλλη-Ρηγανά, Ράνια Κουκιά-Μιτζέλου, Συραϊνώ Μπαράκη-Γεωργίου, Αθηνά Παπαγεωργίου, Γραμματεία Σιμιακού και οι μικρές μαθήτριες Μάγδα και Μυρισούλα Μιτζέλου.
Στη συνέχεια στην ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα του αύλιου χώρου του εξωκλησιού προσφέρθηκαν κεράσματα και συνεόρτασαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.