Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το Λούκι έγινε ακόμα πιο ωραίο...

Μετατόπιση του μετασχηματιστή μέσης τάσης, που βρισκόταν σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Γλώσσας, στο Λούκι έγινε σήμερα από συνεργείο της ΔΕΗ.
Ο μετασχηματιστής θα διαχωριστεί σε 2 μικρότερα τμήματα και...
θα γίνει υπογειοποίηση καλωδίων. Το έργο γίνεται με έξοδα της ΔΕΗ.

24 σχόλια:

  1. Ο Μιχελής θα μείνει στην ιστορία σαν ο δήμαρχος που, σε περίοδο κρίσης, έκανε τα πιο ουσιαστικά έργα για τον τόπο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη αλλά το έργο το κάνει η Δ.Ε.Η. , όχι ο δήμος !!

      Διαγραφή
    2. Mετά από πιέσεις του δημάρχου και της σημερινής Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας.

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλα δεν ηρθε ξαφνικα η ΔΕΗ κ ειπε: βγαζουμε μετασχηματιστη κ τις κολονες απο την Γλωσσα ετσι!!Ο Γ.Μιχελης κ το επιτελειο του κινησαν τα νηματα.Αφηστε κατα μερος τα πικροχολα σχολια κ επιτελους αναγνωριστε κ κατι σωστο.

      Διαγραφή
    4. ...βρε παιδιά!! Αφήστε τους ανθρώπους να χαρούν και για ένα τους έργο! Το μοναδικό! Από κάπου πρέπει να πιαστούν κι αυτοί! Να θριαμβολογήσουν! Σίγουρα επιτεύχθει επί Δημαρχίας Μιχελή και του επιτελείου του , αλλά τα σχέδια και οι ενέργειες όπως πιο κάτω ο φίλος Πλατάνας αναφέρει , έγιναν από προηγούμενες Δημοτικές Αρχές. Κι αν δεν πραγματοποιήθηκε επί Δημαρχίας Βασιλούδη , δεν έγινε , επειδή η τέως Δημοτική Αρχή ήθελε ΟΛΙΚΗ υπογείωση των καλωδίων για πλήρη προστασία του κόσμου και της περιοχής!! Αυτά για να τα μαθαίνει ο κόσμος του χωριού μας!! Και τη διαίρεση του πυλώνα σε δύο τμήματα που πρότειναν οι νυν Τοπικοί Άρχοντες σε μέρη μακριά απ΄ τα σπίτια τους , την επέβαλαν ερήμην του λαού της Γλώσσας! Η Πρόεδρος μάλιστα της Τοπικής Κοινότητας ακούστηκε να λέει : σας αρέσει δεν σας αρέσει , εδώ θα τοποθετηθούν! Η Δημοκρατία στο μεγαλείο της!! Μπράβο!! Και κατηγορούσαν τους προηγούμενους για έπαρση , αλαζονεία , εγωισμό!! Το έργο σοβαρό και έπρεπε να γίνει. Όμως κοιτάξτε τα χωριά μας πως κατάντησαν , μείνετε πλάι στα προβλήματα της καθημερινότητας του κόσμου κι αφήστε στην άκρη τις τυμπανοκρουσίες της κάθε επιτυχίας σας! Τι έπρεπε δηλαδή όλοι οι τέως να κάνουν? Να μην αφήνουν τα χωριά μας να κοιμούνται , απ΄ τα εμβατήρια και τις ζητωκραυγές όλων των έργων που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια??? Ας σοβαρευτούμε λιγάκι σας παρακαλώ! Φίλε Πλατάνα , ΄΄λεφτά , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Τα έργα μας τελείωσαν!!

      Διαγραφή
    5. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ….ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ –ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..
      ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ
      ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ !
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..
      ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ?

      Διαγραφή
    6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ..
      ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ?...
      ...φτάνει πια!!! όχι άλλα έργα ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε τις μπουλντόζες να αναχωματώνουν , τα καλντερίμια να σουλουπώνονται, οι δρόμοι να λάμπουν , τα χόρτα να κόβονται , οι λακούβες να κλείνουν , τα σκουπίδια να βρίσκονται στις χωματερές , κ.α , κ.α , κ.α!!! Πόσο θα κρατήσει αυτό? Μέχρι τις επόμενες εκλογές. Κι αυτό γιατί όλοι αυτοί που διοικούν , θα βρίσκονται ξανά στα σπίτια τους! Έτσι, για να διοικήσουν και κάποιοι που ΄΄το ΄χουν΄΄.

      Διαγραφή
  2. ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΠΙ ΒΑΣΙΛΟΥΔΗ...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλατανα μου δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα...
      ο βασιλουδις βεβαια και ηθελε να το κανει το εργο, αλλα δεν ηξερε απο που να βρει τη χρηματοδηση (!)

      το ειχε δηλωσει σε καποιο λογο του
      να ψαξει να βρει λεφτα... έλεγε

      Διαγραφή
    2. Οι μετρήσεις που έγιναν , το σχέδιο που είχε γίνει και υπάρχει , δεν ήταν κινήσεις του Βασιλούδη και της τέως Δημοτικής αρχής? Το κείμενο του 16.06 6.38μμ , πως ήθελαν την μεταφορά και την υπογείωση των καλωδίων , δεν το διάβασες ή μόνο ό,τι μας συμφέρει διαβάζουμε κι ακούμε? Απλά οι σημερινοί Δημοτικοί άρχοντες , αρκέστηκαν σ΄ αυτό που και στους προηγούμενους είχε κάνει πρόταση η Δ.Ε.Η , δηλαδή την μεταφορά , την διαίρεση και την εναέρια τοποθέτηση του πυλώνα. Ωραία...

      Διαγραφή
  3. Μπράβο σ όλους σας!!!!
    Πολύ καλή η κίνηση. Τώρα βάλτε κανένα χεράκι να καθαρίσετε και να βάψετε τις βρύσες και το οικόπεδο,
    φτιάξτε το παρκάκι. Λίγος εθελοντισμός δεν βλάφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Γλώσσα υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν. Για όλα αυτά όμως χρειάζονται ιδέες, μεράκι, θέληση. Στο λούκι έγινε κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει απο καιρό, υπάρχουν όμως κι άλλα που έπρεπε να έχουν γίνει απο καιρό ώστε να μπορέσουμε να προβάλλουμε την ομορφιά του τόπου μας και να εντυπωσιάσουμε τους επισκέπτες μας.

      Διαγραφή
    2. Περνώντας από κει πριν λίγες μέρες - κι αν δεν μου δινόταν η ευκαιρία , ίσως να μην το ανέφερα - σας υποδεικνύω άλλο ένα σημείο της Γλώσσας, που έχει εγκαταλειφθεί πλήρως! Ρύους!! Μια άλλη όμορφη περιοχή , με τις παραδοσιακές βρύσες που βρομίζουν , έρμε ες της ασυνειδησίας κάποιας γειτόνισσας και της ανυπαρξίας της Δημοτικής Κοινότητας ( κι όποιων οργάνων δεν παίρνουν το πράσινο φως για να παρέμβουν ) , να μην έρθει σε αντιπαράθεση και ΄΄πέσει΄΄ στο στόμα και στις βωμολοχίες της! Μετά το αρμολόγημα και τον καθαρισμό που έγινε πριν πολλά χρόνια απ΄ την διοίκηση της τέως Δημ. Αρχής , αρκετό καιρό μετά , βρίσκουμε το μέρος να έχει ξανά τα μαύρα του τα χάλια! Όμως είναι ΄΄μακρινή΄΄ περιοχή αυτή , όπως και πολλές άλλες για τους νυν!! Εύγε και πολλά μπράβο!!

      Διαγραφή
  4. για τον ΠΛΑΤΑΝΑ16 Μαΐου 2012 στις 11:49 μ.μ.

    Στα σημεία από την ομιλία του Βασιλούδι στην 3η λαϊκή συνέλευση στη Γλώσσα τον ΜΑΡΤΙΟ του 2010, αναφέρει για το Λούκι: «Στόχος μας είναι να φύγουν οι πυλώνες και θα φύγουν με τις ενέργειες που κάνουμε. Δημιουργούμε ένα σχέδιο ανάπλασης, μια πρόταση του αρχιτέκτονα κ. Μ. Πρώιου, ο οποίος και την παράδοση αγαπά και ιδιαίτερες ευαισθησίες έχει και αφιλοκερδώς προσφέρθηκε. Μια πρόταση θα κάνει που εσείς θα την εγκρίνετε και 'μεις θα δούμε αν είναι εφικτό οικονομικά να γίνει...»
    *
    Άραγε, ψάχνει ακόμα η αντιπολίτευση Βασιλούδι να δει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ??? Η κατακαημένη, ποτέ δεν βρήκε τον τρόπο να το κάνει… μόνο ενέργειες υποσχότανε, που δεν ήξερε όμως τι και πως ακριβώς να τις κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άραγε, ψάχνει ακόμα η αντιπολίτευση Βασιλούδι να δει ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΦΙΚΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ???
      Μάλλον όχι. Επειδή δεν τους άφησαν τα αρπαχτικά και οι κλίκες! Βγάλτε επιτέλους τις τσίμπλες απ΄ τα μάτια και την μαρμελάδα απ΄ τ΄ αυτιά και δείτε γιατί δεν θέλησε η τέως Δημ. Αρχή , να κάνει έργο , το αποτέλεσμα το τωρινό! Και μάθετε επιτέλους να γράφετε καθενός το όνομα σωστά. Βασιλούδης γράφεται κι όχι Βασιλούδις!

      Διαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 7 46 ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ....

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

    ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ

    ΓΛΩΣΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αφιλοκερδώς μελέτες καλές είναι.Μήπως όμως θα πρέπει να ελέγχο ντε, για το πόσο παραδοσιακές είναι αυτές?
    Μεράκι χρειάζεται,αγάπη και σεβασμό στο τόπο μας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα ήταν η μελέτη του Κυρ να αναρτηθεί στο μπλοκ, να δει ο κόσμος πόσο παραδοσιακό σχέδιο είναι.....
    Αν είναι να ρίξουμε κι άλλο μπετό, ευχαριστούμε, δεν θέλουμε τις προσφορές σας...... ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΆ ΚΑΙ ΠΡΆΣΙΝΟ ΘΈΛΟΥΜΕ.......που ούτως ή άλλως, στοιχίζουν και λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ΑΝΩΝΥΜΕ μπορει να μην θελεις, δικαιωμα σου

      εμεις ομως και θελουμε και πετυχαινουμε
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ
      απλα η σημερινη αντιπολιτευση "βασιλουδι" δεν τα καταφερε ουτε σε αυτο...
      με τις υγειες σας !!!

      Διαγραφή
  8. ΕΠΕΙΣΗ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ...ΕΙΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΚΙ.
    ΑΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ.
    1ο ΔΡΑΧΜΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΟΣΟ ΛΕΤΕ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ....Α ΞΕΧΑΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ....ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΘΙΟΡΘΩΣΗΣ.....

    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΡΕΧΕΙ Η "ΧΕΛΩΝΑ"

    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βλεπεις ΚΩΣΤΑ μου τι ειναι οι γνωριμιες ???

      ενώ οι άλλοι... οι προηγούμενοι...
      μόνο η μαμά τους τους ήξερε.

      Διαγραφή
    2. Το αν τους ήξερε μόνο η μάνα τους , αποδείχτηκε απ΄ τους ψήφους που πήραν. Απ΄ τους ψήφους που πήρε το κάθε ψηφοδέλτιο στον πρώτο γύρο! Ανατρέξτε λίγο στους σταυρούς προτίμησης των υποψηφίων και θα καταλάβετε! Αυτά , για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις!

      Διαγραφή
  9. Ιστορίες για αγρίους....Απο τους τόσους πρόεδρους και Δημάρχους μόνο ο Μιχελής τα κατάφερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.