Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πρωτομαγιάτικο γλέντι στο Λουτράκι

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Γλώσσας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία πρωτομαγιάτικο γλέντι με...
μουσική και δωρεάν κρασί και φαγητό, στην πλατεία του ξενοδοχείου «ΑΥΡΑ» στο Λουτράκι.

8 σχόλια:

  1. Την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς και μάλιστα σε μιά περίοδο που όχι μόνο η εργατική τάξη,αλλά ολόκληρος ο λαός στενάζει από τις βάρβαρη πολιτική των κυβερνητικών συνεταίρων ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ. η Δημοτική Αρχή οργανώνει πανηγύρια,συμμετέχοντας σε μά άθλια αλλά και μάταια προσπάθεια αλοίωσης του χαρακτήρα της ημέρας αυτής. Δεν αναφέρομαι στον κόσμο που συμμετείχε και που το έχει τόσο ανάγκη για να ξεφύγει από το μαρτύριο που ζεί. Αυτή η Δημοτική Αρχή αποδεικνύει και με αυτή τη στάση της πως είναι και υποταγμένη στις εντολές των αφεντικών της και για τα πανηγύρια. Ασ γνωρίζει όμως αυτό που λέει ο λαός, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν αναφέρομαι στον κόσμο...για να ξεφύγει...η Δημοτική Αρχή οργανώνει πανηγύρια...υποταγμένη..."
      Πάντα κάποιοι θα βρίσκουν τρόπους να μηδενίζουν τα πάντα...υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας απαιτώντας να τους εμπιστευτούμε...

      Διαγραφή
    2. Ο μηδενισμός και η στείρα απαρχαιωμένη κριτική είναι ο άξονας επιβίωσης μερικών που ποτέ δεν έκαναν το παραμικρό καλό για αυτόν τον τόπο πέρα από το να σπέρνουν διχόνοια - μίσος - κακία με ψέματα και μεθόδους αισχρούς.

      Διαγραφή
    3. για Ανώνυμο May 1, 2012 10:10 PM

      εσυ στην κοσμαρα σου άνθρωπέ μου...
      και στη μονιμη κακια σου για τη δημοτική αρχή.
      οσο για την αχλαδα και την ουρα της... καλυτερα να κοιταξεις πισω σου μηπως και σου φυτρωσε καμια και δεν το εχεις παρει χαμπαρι.

      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
      ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ !

      Διαγραφή
  2. Γλωσσώτες, χρόνια πολλά, καλό μήνα! Χάρηκα που είδα στις φωτό ότι το διασκεδάσατε. Να΄στε καλά και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας διοργάνωσε την εκδήλωση , έτσι για όσους δεν γνωρίζουν και μπράβο στα παιδιά καλό μήνα χρόνια πολλά και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς!!! Απο την πρώτη μέρα της εκλογής τους ξεκίνησαν να δουλεύουν γι αυτή την εκδήλωση και τα κατάφεραν με την βοήθεια κάποιων εθελοντών.Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το άδειο Λουτράκι με κόσμο!Μπράβο σας παιδιά και στις επόμενες εκδηλώσεις σας θα είμαστε όλοι δίπλα σας να σας προσφέρουμε ό΄τι ο καθένας μας μπορεί!

      Διαγραφή
  4. Όποιος είναι φίλος και μέλος στο Facebook , με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας , θα δει πως όλα απ΄ ότι φαίνεται , έγιναν με δωρεές και κανένα κόστος για την Δημοτική Αρχή . Τώρα , που συνέβαλε ο Δήμος , αυτό θα μπορούσαν κάλλιστα να μας το απαντήσουν το Δ.Σ του Συλλόγου. Γιατί εγώ απ΄ ότι καταλαβαίνω απ΄ τις χορηγίες , φίλοι και συγγενείς των μελών προσέφεραν τα αγαθά για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση κι όχι η Δημοτική Αρχή! Η Δημοτική αρχή δεν έχει να καλύψει τα αναγκαία για το νησί μας και βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού , εκδηλώσεις θα καλύψει?
    Παιδιά συνεχίστε τις προσπάθειες κι όλος ο κόσμος θα είναι κοντά σας! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.