Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Εγκαταλελειμμένο το λιμάνι Σκοπέλου

Τριτοκοσμικές εικόνες στο λιμάνι Σκοπέλου το οποίο είναι παρατημένο στην τύχη του. Σκουπίδια, υλικά προς ανακύκλωση που παραμένουν στο χώρο για πολλές ημέρες, τα πολύπαθα βραχάκια σπαρμένα με άδεια κουτιά από λαδομπογιές και ξεραμένα πινέλα, ο «υγροβιότοπος» που έχει καταντήσει εστία μόλυνσης για τη θάλασσα, αφού ανάμεσα στα καλάμια και τα άλλα υδρόβια φυτά μπορείς να διακρίνεις στρώματα, ποδήλατα, πάνες, ψόφια κοτόπουλα, δημιουργούν ακατάλληλο σκηνικό για όσους επισκέπτες φθάνουν στη Σκόπελο.
Το νέο δημοτικό λιμενικό ταμείο, το οποίο θα πρέπει να έχει συσταθεί μέχρι 11 Ιουνίου, σύμφωνα...
με το αρθρό 46 του νόμου 4071/12 (ΦΕΚ 85/11.04.2012 τεύχος Α’): «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση Ενσωμάτωση Οδηγίας 2009/50/ΕΚ.» που δημοσιεύθηκε στις 11 Απριλίου, θα πρέπει, εκτός των άλλων να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα ευπρεπισμού του λιμανιού.

11 σχόλια:

  1. Μα καλά, έγινε τόσος αγώνας για να αποκτήσουμε χερσαία ζώνη λιμένα για να μπορούμε να κάνουμε έργα ή για να βλέπουμε τέτοιες εικόνες ?
    Η Λιμενική Επιτροπή έχει την απόλυτη ευθύνη για το κατάντημα αυτό και οφείλει ή να ανατρέψει αμέσως την εικόνα αυτή ή να παραιτηθεί. ΝΤΡΟΠΗ !
    Με τους ψήφους ασχολούνται φαίνεται. Να λοιπόν ένας λόγος να μην είναι κομματικός ο επικεφαλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάνε και οι του ΝΙΚΟΣ να καθαρίσουν την περιοχή τους είναι γεμάτο σκουπίδια, σπασμένες καρέκλες, και παρατημένα παιδικά ποδήλατα. Ελπίζω το ενδιαφέρον για την θαλασσινή ζωή να μην εμφανίζεται μόνο όταν σκάνε οι "σκαφάτοι" για τους αγώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ bloger καλά θα ήταν πριν πεις την εξυπνάδα σου να φροντίσεις να μην πετάς τα σκουπίδια ανεξέλεγκτα εσύ ο ίδιος .
      Το τι έχει κάνει ο όμιλος για την καθαριότητα τόσα χρόνια καλά θα ήταν να φροντίσεις να μάθεις και μετά να (ανοίξεις το στόμα σου).
      ΘΑΝΑΣΗΣ ΦΑΔΑΚΗΣ

      Διαγραφή
  3. Αυτό δεν είναι τίποτα, τώρα που θα γίνει Δημοτικό το Λιμενικό Ταμείο να δούμε τι χάλι θα μας βρει. Η Σκιάθος θα παίρνει όλο το χρήμα κι εδώ ούτε για τις ταμπέλες δεν θα φτάνουν. Θέλω να δω όμως που θα πάνε να κρυφτούνε αυτοί που φωνάζανε χρόνια να γίνουν Δημοτικά τα Λιμενικά Ταμεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα... ωραίο το ανεκδοτάκι σου, αλλά μόνον ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

      Διαγραφή
  4. ας γινει μια δραση να τελειωνει το θεμα και οι υπευθυνοι αν δεν μπορουν να κανουν την δουλεια τους ας πανε σπιτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις ευλογιες του λιμεναρχιου οι γυφτοι κανουν σκουπιδαριο το λιμανι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ κ Μελαχρινάκη θα έπρεπε το λιμάνι να είναι στολίδι για το Νησί μας και όχι σκουπιδότοπος .Οσο για το Λιμεναρχείο ...... μόνο να γράφουν κανένα ερασιτέχνη ψαρά για κάνα κιλό παραπάνω ενδιαφέρονται .....και (ξέρουν) τους νόμους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εικονες αυτές εν οψει μιας δυσκολης
    τουριστικής περιοδου μας κανουν πολύ κακό.
    ντροπή .

    ενας επαγγελματιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κρίμα που λογοκρίνετε τα δικά μου σχόλιά και αφήνετε το σχόλιο του κ φαδάκη με το απαράδεκτο και άθλιο υπονοούμενο εντός της παρένθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κ. Φαδάκης έχει υπογράψει το σχόλιό του. Υπογράφοντας και εσείς το δικό σας -με πραγματικό όνομα- θα μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.