Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ιστιοπλοΐα και Κολύμβηση για τους μικρούς φίλους του Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου

Ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη θερινών μαθημάτων ιστιοπλοΐας για τα παιδιά τα οποία θα συνοδεύονται και από μαθήματα κολύμβησης.
Για την πρώτη φάση του καλοκαιριού, ο εκπαιδευτής και κάτοχος Τ.Ε.Φ.Α πτυχίου με ειδικότητα την κολύμβηση και διπλώματος ιστιοπλοΐας Δημήτρης Γαρουφαλής θα αναλάβει τα μαθήματα. Στη συνέχεια -αρχές Ιουλίου- η Ναταλία Σιάυλου αθλήτρια του Ν.Ο.Θ.(Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης), με συμμετοχή σε...
πανελλήνια και παγκόσμια πρωταθλήματα, παίρνει τα ηνία της ιστιοπλοΐας και αφήνει το κομμάτι της κολύμβησης στον Δημήτρη.
Οι ώρες και μέρες των μαθημάτων θα διαμορφωθούν σύμφωνα με τις ανάγκες.
Σαν μια πρώτη επαφή καλούμε γονείς και παιδιά στις 26/05/2012 και ώρα17:00, στο γραφείο του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ (κάτω από το βράχο) να δηλώσουν συμμετοχή και να αποκτήσουν μια επαφή με την έννοια και το συναίσθημα του εθελοντισμού συμβάλλοντας στον καθαρισμό του βυθού(κλικ) του λιμένα Σκοπέλου.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Βαγγέλης Δρόσος - email: drossos.v@gmail.com – κιν: 6974447573

8 σχόλια:

  1. Άσχετε καραγκιόζη που το παίζεις και δημοσιογράφος, Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ) λέγετε η σχολή , ούτε αυτό δεν ξέρεις μόνο να επιλεγείς θέματα και να κράζεις ξέρεις, κόπανε . Πριν σβήσεις αυτό το μήνυμα, όπως και όσα αλλά που σβήνεις κατά καιρούς επειδή δεν κάνουν στα αυτιά σου κύριε αριστερέ με φασιστικές αντιλήψεις τουλάχιστον διόρθωσε το ΤΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γράφεις έτσι πρέπει να έχεις στερηθεί μάνα και πατέρα από μικρός και η κοινωνία να σε έχει στο περιθώριο.
      Στον ψυχίατρο γρήγορα...

      Διαγραφή
    2. Η από μικρή .......

      Διαγραφή
    3. Δεν νομίζω να έχω κάνει λάθος στο φύλο...
      Εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω.

      Διαγραφή
    4. Ειναι τοσο σοβαρο το λαθος [ΤΕΦΑ Η ΤΕΦΑΑ ]; Ασχολησου με κατι πιο σοβαρο και μην κρινεις ΜΟΝΟ. Ξερω εισαι απ την καινουρια γενια που εχει κακομαθει απ το σπιτι του και ολα τα κακως κειμενα τα κατακρινεις απ την απεξω οπως κανει η Παπαρηγα.

      Διαγραφή
    5. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι αναγνώστη 23 Μαΐου 2012 10:45 π.μ.
      Σίγουρα είσαι από αυτούς τους κακομαθημένους που κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους, που αντί να βοηθήσουν να γίνει κάτι σωστό για το καλό του νησιού μας, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν άδικα και να προσπαθούν να προσβάλλουν όσους έχουν δώσει την ψυχή και την καρδιά τους για το τόπο μας.
      Μακάρι να μπορούσες να φτάσεις έστω και στο μικρό του δακτυλάκι τον δημοσιογράφο που κατηγορείς και που χάρις σε αυτόν υπάρχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση και δεν ζούμε μέσα στα σκοτάδια της άγνοιας και της παραπληροφόρησης.
      Άλλη φορά σε παρακαλούμε να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις και να κοιτάξεις να αλλάξεις τρόπο σκέψης και κυρίως συμπεριφοράς αν θέλεις να πας μπροστά τόσο εσύ, όσο και η χώρα μας.

      Υ.Γ. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει σβηστεί ποτέ κανένα δικό μου μήνυμα, ή γιατί δημοσιεύονται καθημερινά τόσο σχόλια αναγνωστών...
      Μήπως λοιπόν φταις εσύ και ο χαρακτήρας σου;
      Και στο κάτω κάτω, ποιος σου είπε πως εμείς θέλουμε να διαβάζουμε σχόλια, σαν το δικό σου, που προσβάλουν κατ' επέκταση κι εμάς;
      (Μεταξύ μας, αν ήμουν στην θέση του Γιώργου, ούτε το συγκεκριμένου σχόλιο σου θα δημοσίευα...)
      Ε.Ρ.

      Διαγραφή
  2. @ Ανώνυμο της 23 Μαΐου 2012 10:45 π.μ.
    Κακομαθημένος + πολύ Ζηλιάρης = Δυστυχής συμπολίτης μας.

    Λάθος σου τα είπανε παιδάκι μου κομπλεξικό οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ σου. Εννοείται πως θα πρέπει να ντρέπεσαι και να κρύβεσαι. Σε πήραμε χαμπάρι.

    (α... και που είσαι. Το "λέγεται" γράφεται με "-αι" αγράμματε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.