Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στοχευμένα ανοίγματα σε Ολλανδία και Βέλγιο από τον Δήμο Αλοννήσου

Παρουσίαση του προορισμού στις Βρυξέλλες
Με συντονισμένες ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, ο Δήμος Αλοννήσου αξιοποίησε την φήμη τού προορισμού ως παράδεισος ποιοτικών διακοπών στην Ολλανδία και το Βέλγιο. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 23 Απριλίου 2012 στους πολυχώρους των Γραφείων ΕΟΤ Άμστερνταμ και Βρυξελlών, αντίστοιχα.
Κλήρωση πακέτων φιλοξενείας στο νησί, από τη διευθύντρια ΕΟΤ
Βελγίου και Λουξεμβούργου κα Ελένη Σκαρβέλη

Με την συμβολή και την τεχνογνωσία των παραπάνω φορέων παρευρέθηκε πλήθος δημοσιογράφων αλλά...
και εκπροσώπων από έγκριτα μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας των δύο χωρών που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον προορισμό και να πάρουν… γεύση από Ελλάδα με την προσφορά εδεσμάτων.
Παρουσίαση του προορισμού στο Άμστερνταμ
Το Δήμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Αλοννήσου, κ. Κώστας Ευσταθίου που παρουσίασε τον προορισμό, το συγκριτικό του πλεονέκτημα και τις μελλοντικες ευκαιρίες ανάδειξης θεματικών μορφών Τουρισμού.
«Η επιδίωξη του Δήμου είναι η σύσφιξη των σχέσεων με τον Τύπο και η δημιουργία προϋποθέσεων για συνεργασίες και συνέργειες με τους πράκτορες και τους Tour Operators που μας υποστηρίζουν σε κάθε αγορά, ώστε να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες προβολής και να μεγιστοποιηθεί η αξία τους» επισημαίνει η Πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου κα Ζαφειρούλα Αναγνώστου.
Επαφές με δημοσιογράφους, παρουσία της κας Λένας Κωστοπούλου,
διευθύντριας ΕΟΤ Ολλανδίας
Το πρόγραμμα προβολής της Αλοννήσου που σχεδιάζεται και υλοποιείται με τη βοήθεια της εταιρίας Συμβούλων τουριστικής προβολής του Δήμου, θα έχει συνέχεια με στοχευμένες δράσεις σε Μ. Βρετανία, Ιταλία και Ελλάδα ενώ στις άμεσες προτεραιότητες είναι η κεφαλαιοποίηση των ωφελειών από τις παρουσιάσεις προορισμού στην Ολλανδία και το Βέλγιο.

1 σχόλιο:

  1. τα νησια μας ειναι υπεροχα και τα 3 μαγευτικα.. και η αλοννησος επισης μια κουκλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.