Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Και το άθλημα του Brazilian Jiu Jitsu στον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου

Τo Brazilian Jiu Jitsu είναι μια πολεμική τέχνη και ένα καταπληκτικό μαχητικό άθλημα που επικεντρώνεται στην πάλη και ειδικότερα στη μάχη εδάφους με το σκοπό την εδραίωση μια κυρίαρχης θέσης από την οποία μπορεί να προκληθεί η υποταγή του αντιπάλου. Στο Brazilian Jiu Jitsu διδάσκονται τεχνικές ώστε ένα μικρόσωμο, ασθενέστερο άτομο μπορεί με τις κατάλληλες τεχνικές να αμυνθεί ενάντια σε...
κάποιον μεγαλύτερο και δυνατότερο αντίπαλο και παράλληλα είναι μια μορφή πολύ δυνατής εκγύμνασης όλου του σώματος προσφέροντας στον άνθρωπο υγεία και ευεξία σε κάθε ηλικία. Το Brazilian Jiu Jitsu είναι "αδερφάκι" με το Grappling, είναι μια μαχητική τέχνη για συμμετοχή σε τουρνουά πάλης (με ή χωρίς γκι) και μικτής μάχης αλλά και μια καταπληκτική μορφή αυτοάμυνας.
Στην μεγάλη οικογένεια της BJJ REVOLUTION TEAM μπαίνει και ο εκπαιδευτής του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου. Η BJJ REVOLUTION TEAM είναι μια από τις μεγαλύτερες σχολές Brazilian Jiu Jitsu στην Αμερική αυτήν την στιγμή. Είναι 6 φορές πρωταθλήτρια ομάδα BJJ Αμερικής και 9 φορές πρωταθλήτρια ομάδα GRAPPLING Αμερικής. Ιδρυτές και Δάσκαλοι της είναι ο Julio Foca Fernandez (μαύρη ζώνη 6ο νταν) και ο Rodrigo Medeiros (μαύρη ζώνη 4ο νταν), οι οποίοι μαζί με τον Δάσκαλο Δημητρίου Δημήτρη της ΗELLAS TOP TEAM θα εκπαιδεύσουν τους δασκάλους - εκπροσώπους της BJJ REVOLUTION TEAM στην Ελλάδα.
Έτσι από τον Σεπτέμβριο στον Α.Ο. Σκοπέλου, πέραν της πυγμαχίας, του kickboxing, του Grappling (πάλη υποταγής), του MMA (μάχη υποταγής) και του Παγκρατίου, θα διδάσκεται και η τέχνη του Brazilian Jiu Jitsu για ενήλικες αλλά και για παιδάκια.
Να σημειωθεί ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί τμήμα μαχητικών πολεμικών τεχνών και στο δημοτικό διαμέρισμα της Γλώσσας από τον επόμενο χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.