Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

3ήμερο Φεστιβάλ Τέχνης στη Σκιάθο

Το πανέμορφο Μπούρτζι της Σκιάθου θα φιλοξενήσει αυτό το καλοκαίρι ένα πρωτότυπο 3ήμερο Φεστιβάλ Τέχνης στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Σκιάθου, την Παρασκευή 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου.
Καλλιτέχνες και δημιουργοί, θα εκθέσουν μοναδικά μικρά δημιουργήματα τέχνης, κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά, φυτικά καλλυντικά, που μπορούν να φορεθούν ή να στολίσουν τον χώρο σ' ένα τριήμερο φεστιβάλ δημιουργίας απ' όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν και να αποκτήσουν τα εκθέματα, αλλά και να ενισχύσουν το σημαντικότατο έργο του συλλόγου ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών με παιδικό καρκίνο ΠΙΣΤΗ, ο οποίος θα συμμετέχει ενεργά στο φεστιβάλ και στον οποίο θα διατεθεί μέρος των εσόδων. Ο σύλλογος θα βρίσκεται εκεί παρών να ενημερώσει τους επισκέπτες για το σημαντικότατο έργο του καθώς και για την συνεισφορά του στο...
ευαίσθητο αυτό τομέα των παιδιών.
Στο Μπούρτζι θα φιλοξενηθούν πρωτότυπες μορφές τέχνης, εργαστήρια όπου μπορεί να ανακαλύψει κανείς την δημιουργικότητά του μέσα από απλά και καθημερινά υλικά, όπως ένα πλαστικό μπουκάλι. 
Αλλά και Τέχνη επαγγελματικού επιπέδου, όπως επαγγελματικό μακιγιάζ και Face Painting από την IRENE D, professional make-up artist, η οποία θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης την Παρασκευή 12/7 και το Σάββατο 13/7 στις 8.30μμ για να παρουσιάσει μια από τις πλέον νέες μορφές Τέχνης.
Αναλυτικά συμμετέχουν οι δημιουργοί:
Αλεξάνδρα Σερέτη, Τζίνα Αχτύπη, Μυρσίνη Κονδραφούρη, Αλεξάνδρα Γκολφινοπούλου, Βάσω Χρυσοπούλου, Ελένη Στρουμπούλη, Μαρία Φραγκουλοπούλου, Κατερίνα Μαθιουδάκη, Χριστοφία Ρουμελιώτη, Μαρία Παπαδοπούλου, Στυλιανή, Ελένη Ντάμπου, Στέλλα Σταθώρη, Handoo L creations.
Την εκδήλωση υποστηρίζουν η εταιρεία ΑΝΕΣ και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια MARGARITA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.