Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση - ενημέρωση από τον Δήμο Σκιάθου

Ενημέρωση για την έναρξη εργασιών του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΟΥ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΣΚΙΑΘΟΥ».

Με το αριθμ. πρωτ. 6973/19-07-2013 έγγραφο της τεχνικής εταιρείας «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Α.Ε.», αναδόχου του παραπάνω έργου, ο Δήμος Σκιάθου ενημερώθηκε για την έναρξη εργασιών στον ευρύτερο χώρο του αεροδρομίου.
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των εκτάσεων που απαλλοτριώνονται σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 2700/13-11-2002 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΦΕΚ 1181Δ’/31-12-2002) να διευκολύνουν την έναρξη και την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών του προαναφερόμενου αναπτυξιακού έργου.
Για το σκοπό αυτό μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (ενδεικτικά εντός του επόμενου μήνα) θα πρέπει να φροντίσουν να αποδοθεί το ακίνητο τους ελεύθερο, έτσι ώστε να μην παρεμποδίζεται η εκτέλεση των εργασιών και η τήρηση του αυστηρού χρονοδιαγράμματος του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.