Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Εθελοντισμός στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου

Ο κ. Αριστείδης Βούλγαρης γράφει στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»:
«Δεν μπορεί να είναι παρών,παντού,ο Δήμος Σκοπέλου.
Στο Νέο Κλήμα μια ομάδα κατοίκων ξεκίνησε μια αξιέπαινη προσπάθεια να νοικοκυρέψει τον οικισμό εν όψει της θερινής περιόδου. Έγιναν αρκετές, όπως κλάδεμα δένδρων, αποψίλωση χόρτων σε κοινόχρηστους χώρους, βάψιμο ρείθρων και σκαλοπατιών, συντήρηση οργάνων παιδικών χαρών κ.α.
Όμως η παιδική χαρά δίπλα από το εμπορικό/κοινωνικό κέντρο που μαζεύει πολλά παιδάκια αλλά και ενήλικους, για τρία χρόνια δεν έχει φωτισμό και είναι βουτηγμένη στο σκοτάδι. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις στους αρμοδίους μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση. Εμείς όμως επεμβήκαμε και φέραμε αποτέλεσμα. Έτσι όσα φώτα μπορέσαμε τα επισκευάσαμε και πιστεύουμε ότι το βράδυ θα δούμε αποτελέσματα.
Πότε όμως θα μπορέσουμε να δούμε κανένα τηλεοπτικό κανάλι; Εδώ και τρία χρόνια τηλεοπτική κάλυψη του μισού και πλέον οικισμού δεν υπάρχει. Τα μηχανήματα υπάρχουν αλλά… αδράνεια απ' όλους.
Επιτέλους κάντε κάτι κύριοι του Δήμου.
Αριστ. Βούλγαρης»

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τους εθελοντές. Εύχομαι να πάει καλά η σεζόν, να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πλήρη ανυπαρξία της τοπικής αρχής και γενικότερα του Δήμου οι προσπάθειες των εθελοντών πρέπει να γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέμισε σκουπίδια το Εληος.Το αυτοκίνητο του δήμου έπαψε να περνάει για την περισυλλογή.Πού είναι ο δήμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κύριε Βούλγαρη,
    Οι εθελοντές της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου προσφέρουν έργο από το 2011. Δεν βγήκαν όμως ούτε να το διατυμπανίσουν, ούτε να κατακρίνουν τον Δήμο.

    Κάτι σαν προεκλογική καμπάνια μου μυρίζει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε....ανώνυμε, όπως βλέπετε εγώ αναφέρομαι πάντα επώνυμα.Εσείς όμως; Εν πάσει περιπτώσει αφού με προκαλείτε θα σας πώ πώς: α)Ποτέ δεν κατέκρινα το δήμο, ίσα-ίσα εσείς ίσως δεν στηρίζετε το δήμαρχο τον οποίο στήριξα και στηρίζω. β)Η αναφορά μου στις εθελοντικές μας εργασίες μέσω της εφημερίδας Β.Σ. έγινε προκειμένου να ευχαριστήσουμε όλα αυτά τα παιδιά δημόσια κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από την υπηρεσία του Δήμου, γιατί συν τοις άλλοις έβαλαν και προσωπική εργασία αλλά και χρήματα. Και στο κάτω-κάτω γιατί οι παιδικές χαρές της Σκοπέλου να είναι τακτοποιημένες και στο ΕΛΗΟΣ στα κακά τους χάλια,ασκούπιστες και χωρίς φωτισμό αφού τα φώτα ήταν κατεστραμμένα από τριετίας; και γ)Αν ανατρέξετε στο παρελθόν θα δείτε πολλές προσκλήσεις της Εθελοντικής Ομάδας της Δημοτικής Κοιν.Σκοπέλου στα site της παρούσας και φιλόξενης εφημερίδας αλλά και αποτελέσματα από καθαρισμούς παραλιών κ.λ.π.
      Τέλος σας επαναλαμβάνω και πάλι για να σας γίνει βίωμα. ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, εσείς όμως;
      Αριστ.Βούλγαρης

      Διαγραφή
  5. Η εθελοντική προσπάθεια στο Ν.Κλήμα συνεχίζεται. Ο παιδίατρός μας Παναγ.Σταμούλης είναι αυτός που προσέφερε τις λάμπες για να φωτιστεί επί τέλους...μετά τρία χρόνια η παιδική χαρά καθώς επίσης έχει παραγγείλει και στα στρόγγυλα καλύμματα των φωτιστικών.' Ετσι η ....τάξη στη παιδική χαρά αποκαταστάθηκε. Θερμά συγχαρητήρια γιατρέ.... στη πλήρη απουσία του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.