Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Κλειστός από σήμερα ο Δήμος Σκιάθου

Κάλεσμα στους υπόλοιπους Δήμους της Ελλάδας για συμπαράταξη
Κλειστές παραμένουν οι υπηρεσίες του Δήμου Σκιάθου, εκτός από την καθαριότητα και τις κοινωνικές παροχές, μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ενώ ένας δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε την παραίτησή του σε ένδειξη διαμαρτυρίας!
Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρονται τα εξής:
«Στη Σκιάθο την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013 και εκτός ημερησίας διάταξης, κατά την 19η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή το Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή την Τρίτη 9/7/2013 για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων συζητήθηκαν τα συνεχόμενα ασφυκτικά μέτρα που παίρνονται από την Κυβέρνηση.
Ο «Καλλικράτης» θα ενδυνάμωνε τους Δήμους, αλλά δυστυχώς η Κεντρική Εξουσία προχωρεί στην κατάργηση υπηρεσιών τους, όπως είναι της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων. Φαίνεται πως οδηγούμαστε στην...
κατάργηση των Δήμων με την κατάρρευση των εσόδων τους, των δομών τους, των υπηρεσιών τους και των ανθρώπων τους.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε μια τέτοια εξέλιξη. Και είμαστε αντίθετοι, γιατί θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας με Δήμους που να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών.
Συμφωνούμε με την εξυγίανση όλων των δομών του κράτους μας, αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τις ανάγκες και τα προβλήματα του τόπου μας και θέλουμε τουλάχιστον να συμμετάσχουμε σε αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο διοίκησης και αντιμετώπισης των προβλημάτων και κάλυψης των αναγκών αυτών.
Μετά από πολύωρη συζήτηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας όχι μόνο για το τελευταίο νομοσχέδιο, αλλά και για όλα τα μέτρα, που συμπιέζουν ασφυκτικά τους Δήμους και τους Απλούς Πολίτες, αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών του Δήμου μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης στη Βουλή. Φυσικά και εξαιρούνται η καθαριότητα και οι κοινωνικές παροχές, προστατεύοντας έτσι την υγεία καθώς και τις βασικές ανάγκες των δημοτών και των επισκεπτών.
Ας σημειωθεί ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατατέθηκε παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου.
Καλούμε όλους τους Δήμους της Ελλάδας να συμπαραταχθούν.»

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.