Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

...δια την Τέχνην!

Τον χειμώνα που μας πέρασε ο Τάκης Μόσχος δίδαξε Θέατρο στα παιδιά της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Σκοπέλου, έκανε τη διασκευή πάνω στα «Κόκκινα Φανάρια» και τη σκηνοθεσία της επιτυχημένης παράστασης «Τα κορίτσια δεν μένουν πια εδώ» (κλικ) και χθες, λίγο πριν αρχίσει η παράσταση ο Τάκης έστρωνε καρέκλες στην πλατεία του ασφυκτικά γεμάτου «Ορφέα».
...και από σήμερα “δια το μεροκάματον”!

3 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι όλοι οι σκοπελίτες που ένας άνθρωπος σαν τον Τάκη βρίσκετε στον τόπο μας.Θα μπορούσαμε να ’’κλέψουμε‘‘ από αυτόν τόσα πράγματα...Πίστη για τη ζωή,όνειρα,δύναμη,ζωντάνια,δημιουργικότητα,πολιτισμό.Κάποτε είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας δύο πολύ μεγάλους δασκάλους που δίδαξαν τότε στα παιδιά μας πολιτισμό.Τον Γεννάδιο Πατσή και τον Θανάση Μπέα.Οι άνθρωποι εκείνοι τότε έβαλαν γερές βάσεις στη Σκόπελο και μας χάρισαν στιγμές μοναδικές.Δυστηχως για μας δεν είναι στο νησί μας πια,αλλά τους έχουμε πάντα στην καρδιά μας και τους ευχαρηστούμε.
    Τώρα όσο αναφορά την ανάρτηση και τη φωτο που βλέπουμε για τις καρέκλες που έβαζε ο Τάκης,έχω να πω ότι άνθρωποι σαν και αυτόν ανεβάζουν την αξία κάθε δουλειάς που κάνουν,άλλωστε οι άρχοντες του τόπου τότε, τον Γεννάδιο τον είχαν πίσω από τη βαρέλα του δήμου και μάζευε τα σκουπίδια.Και όμως αυτός πίστευε ότι και εκεί πρόσφερε πολιτισμό!Καθάριζε τη Σκόπελο όπως έλεγε!Είναι χρέος όλων μας να είμαστε δίπλα σαυτούς τους ανθρώπους με κάθε τρόπο!Γιατι εμείς θα βγούμε κερδισμένοι!Και ειδικά στον Τάκη που είναι τώρα κοντά μας αυτοί που έχουν εξουσία στα χέρια τους καλό θα ήταν να τον κρατήσουν εδώ.Μπορεί να προσφέρει στιγμές μοναδικές σε εμάς και στα παιδιά μας.Γιατι όχι ένα θεατρικό εργαστήρι όλων των ηλικιών?Χίλιες φορές καλύτερα αυτό παρά κάποιες άλλες ασχολίες των νέων.Ας το σκεφτούμε καλύτερα λοιπόν και ας δράσουν γρήγορα και οι ‘‘μεγάλοι‘‘ πριν μας φύγει και αυτός όπως οι άλλοι,που καλά έκαναν δηλαδή αφού όλα κάποια στιγμή διαλύθηκαν.Ελπίζω η παρακλησή μου να πιάσει τόπο,έχει μεγάλοι ανάγκη η Σκόπελος από πολιτισμό.Ευχαρηστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάκη...Σ’αγαπάωωωω!!!
    Μια τρελά τρελά ερωτευμένη θαυμαστριά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KI ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΓΩ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΥς ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΛΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.