Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ο Μανώλης Πασχάλης για την απάντηση του Δημάρχου

Απάντησε (κλικ) λοιπόν ο κ. Δήμαρχος… αν και κανένας δεν αναφέρθηκε ευθέως στον ίδιο!
Συμμερίζομαι όμως την αγωνία του εν μέρη, προσπερνώ τις ανησυχίες του για τις “ξέρες” και θα συνεχίσω.
Θα με αφήσετε βέβαια να έχω τις αμφιβολίες μου, αν αυτός πρέπει να είναι ο ρόλος του Δημάρχου, αλλά αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό, έτσι και αλλιώς, για αυτό συνεχίζω.
Μίλησα για ευθύνες κοινωνίας και Δημοτικών αρχών και αμέσως πήρατε κ. Δήμαρχε τη θέση απέναντι από το δάχτυλο μόνος σας!
Και για να μη ξεχνιόμαστε φυσικά και υπηρέτησα το Δήμο στο πιο δυναμικό κομμάτι του, την Αναπτυξιακή, υπό την εποπτεία σας, με εξαιρετική επιτυχία, όπως έχετε παρατηρήσει στο παρελθόν και εσείς ο ίδιος, χωρίς να υποπέσει στην άμεση αντίληψη μου το παραμικρό για χρηματισμούς. Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μακριά από εμένα τέτοια πολιτική της λάσπης και της σπίλωσης! Δεν είναι όμως ο Δήμος ο μοναδικός παράγοντας που...
θα μπορούσε να αποτρέψει τον ανταγωνισμό. Τα συμφέροντα είναι τεράστια και το γνωρίζετε καλά.
Αν και με το Δήμαρχο είναι αρκετά ενδιαφέρον να αντιπαρατίθεσαι, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να καταλήξουμε σε ανούσιο πινγκ-πονγκ, οπότε θα το ξεπεράσω, μιας και για μένα υπάρχει κάτι ποιο υπεύθυνο, στο οποίο θα στρέψω την προσοχή σας. Αυτό είναι το τέλος της κριτικής και η αναφορά στο δικό μας στίγμα.

Είμαστε εδώ να ενώσουμε και όχι να διαιρέσουμε, είμαστε εδώ γιατί επιθυμούμε να συνθέσουμε ένα συνδυασμό από ανθρώπους με εμπειρία και μαζί με την δυναμική των ΝΕΩΝ ανθρώπων, να απογειώσουμε το νησί.
Σκοπός μας να δουλέψουμε υπεύθυνα, με πρόγραμμα, οργάνωση και σαφέστατους στόχους, χωρίς να έχουμε αυτοσκοπό την εξουσία!
Σκοπός μας να οδηγήσουμε το καράβι μακριά από τις ξέρες σε ασφαλή τουριστικά λιμάνια και σε ανέλιξη της ποιότητας ζωής των κατοίκων, πηγαίνοντας το νησί μας ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά.
Σε αυτό το ταξίδι κ. Δήμαρχε είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι καλοπροαίρετοι. Όσοι πάλι θέλουν να βαλτώσουν σε στείρες αντιπαραθέσεις ας ακολουθήσουν όποιον τις υπηρετεί. Σε αυτό το ταξίδι εμείς, η νεότερη γενιά, έχει ανάγκη τις συμβουλές των παλαιοτέρων, έχει ανάγκη τη συμπαράσταση των έμπειρων στα κοινά. Πολυτέλεια για εσωτερικές διαμάχες δεν υπάρχει και από εμένα δεν θα βρει κανείς πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο.
Δεν είμαστε εδώ μόνο για να κρίνουμε τα έργα του καθενός, αλλά για να προτείνουμε τρόπους και λύσεις. Είναι μικρό το νησί μας για να έχουμε αντίπαλα στρατόπεδα, ο τόπος έχει ανάγκη για συμμαχίες και προσπάθειες για κοινούς στόχους.
Το κάλεσμα μας αφορά όλους!
Για το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΝΟΗ»
Με εκτίμηση
Πασχάλης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.