Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έκθεση Φωτογραφίας, Ζωγραφικής και video της Σελένας Κοφινά και του Ιάσονα Κοφινά

στη ΜΙΚΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ στη Σκιάθο
Η Μικρή Αίθουσα συνεχίζει τις εκθέσεις της για το Καλοκαίρι 2013 παρουσιάζοντας έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και video της Σελένας και του Ιάσονα Κοφινά.
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 8.00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια της Έκθεσης που θα διαρκέσει έως το Σάββατο 10 Αυγούστου και θα είναι ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο από τις 7.30 μ.μ. έως της 10.00 μ.μ. κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Η Σελένα και ο Ιάσων είναι τα δύο παιδιά του Σκιαθίτη Φώτη Κοφινά και της Ολλανδέζας Christina de Jong.
Η Σελένα γεννήθηκε το 1994. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Σκιάθο.
Το 2009 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη όπου και τελείωσε το Pinewood- American International School. Σπουδάζει ζωγραφική, φωτογραφία και σχέδιο μόδας.
Μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Ολλανδικά και Αγγλικά. Βοηθάει στην οικογενειακή επιχείρηση των Θαλασσίων Σπορ και ασχολείται με τον εθελοντισμό.
Ο Ιάσων γεννήθηκε στις 20-3-1989 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στη Σκιάθο όπου και...
πήγε σχολείο. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στη Θεσσαλονίκη στο Pinewood International High School και στο Anatolia College.
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο University of the West of England,στο University of East London, απ’ όπου πήρε το πτυχίο και συνεχίζει τώρα μεταπτυχιακά στον τομέα Architectural Association, Spartial Performance & Design.
Μιλάει άπταιστα Ελληνικά, Αγγλικά, Ολλανδικά και καλά Γαλλικά. Έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας σε διάφορες παρουσιάσεις και στη Group 8 Architects στη Γενεύη- Ελβετία αλλά δεν παραλείπει να βοηθά και αυτός στην οικογενειακή επιχείρηση.
Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες της Σελένας και φωτογραφίες του Ιάσονα.
Θα προβάλονται επίσης δύο Video του Ιάσονα με τίτλους “Obsession 2’’ και “Skiathos olives’’. Μέσα από την νεανική του ματιά παρουσιάζει δύο άγνωστες για τους ξένους και παραγνωρισμένες από τους Σκιαθίτες παλιές βασικές αξίες της Σκιάθου. Την θάλασσα και την ελιά. Την θάλασσα και την ελιά σαν αγαθό, επάγγελμα, τρόπο ζωής και διασκέδασης.

Οργανωτής και χορηγός της έκθεσης είναι η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου.

1 σχόλιο:

  1. Φωτη πολυ χαιρομαστε για τα παιδια σας ναναι καλα και παντα επιτυχιες.Αγγελος-Βουλα Ξηνταρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.