Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Προϊόντα και Γεύσεις Σκοπέλου / «Συγκομιδή 2013»

Το  «ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ - Βιώσιμη Ανάπτυξη Παράδοση» διοργανώνει στο χώρο του στη Γλώσσα Σκοπέλου, θέση Μύλος, ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, 10:00 π.μ. – 8:00 μ.μ. και σας προσκαλεί να δείτε και να γευτείτε τα προϊόντα του νησιού. Επίσης θα δείτε και θα μάθετε πώς φτιάχνεται η σκοπελίτικη πίτα και γλυκά με αμύγδαλο 12-1.30 μ.μ. και 6- 7.30 μ.μ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Επικοινωνία: Κέντρο Σποράδες: Τηλ.24240 33736

1 σχόλιο:

  1. Επίσης την Κυριακή 11πμ ο Δρ. Γεώργιος Ζακυνθινός, Καθηγητής ΤΕΙ Καλαμάτας, Εργαστήριο Βιολογίας, Φυτικής Παραγωγής και Τεχνολογίας Οπωροκηπευτικών θα είναι προσκεκλημένος του Κέντρου Σποράδες, ο οποίοs θα μας μιλήσει για το μοναδικό δαμάσκηνο Σκοπέλου, την ταυτότητα,την τυποποίηση και προώθηση του, και τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον άνθρωπο, αλλά και τα οφέλη που θα προκύψουν στους κατοίκους από μια τέτοια δραστηριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.