Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Δήμαρχος Σκιάθου για το νέο "πολιτικό καράβι'

Αγαπημένη μου εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες»,
Σερφάροντας στα ενημερωτικά «νερά» σου, είδα ότι σκαρώνεται ένα νέο πολιτικό «καράβι» που επιθυμεί να ταξιδεύσει στα τοπικά πολιτικά νερά της Σκιάθου μας με το όνομα αυτού «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» (κλικ). Ένα πολιτικό «καράβι» αγαπημένη μου εφημερίδα που θέλω να πιστεύω, το πλήρωμά του θα διεκδικήσει μία θέση για να δουλέψει για το καλύτερο αύριο του νησιού μας και όχι να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Σκιάθου(;;;!!!) κατά την άποψή μου. Θα πρέπει, πιστεύω, ο καπετάνιος του να γνωρίζει καλά τα νερά που έβαλε πλώρη – ρότα να ταξιδεύσει, γιατί μπορεί να ρίξει το «καράβι» σε ξέρα. Θα πρέπει να γνωρίζει τις σχέσεις HELLENIC SEAWAYS και Γιάννη. Θα πρέπει να είναι γνώστης μελετών και ενεργειών από την εποχή του αείμνηστου Παπαδούλια Κωνσταντίνου έως και σήμερα για να αποφύγει τυχόν λάθη ή για να συνεχίσει, αν κρίνει ότι άξιζε κάποια προσπάθεια από αυτές που έγιναν μέχρι και σήμερα.
Όσο για την τοποθέτηση του κ. Πασχάλη ότι μερικοί έτρωγαν για να συντηρούν καταστάσεις, μάλλον κάτι θα γνωρίζει γιατί...
ήταν μέσα στα «πράγματα», μιας και ήταν για χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και μάλιστα Πρόεδρος στο πιο δυναμικό «εργαλείο» του Δήμου Σκιάθου, στην Αναπτυξιακή Εταιρεία. Εδώ είμαστε, όλο αυτιά για στοιχεία και ονόματα...
Κλείνοντας αγαπημένη μου εφημερίδα θέλω να ευχηθώ, μιας και άνοιξαν την προεκλογική Δημοτική περίοδο, σε όλους τους Δημοτικούς συνδυασμούς που θα πάρουν μέρος στις Δημοτικές εκλογές του 2014 να μην κάνουν σημαία τα “Εγώ” τους, αλλά να σηκώσουν το λάβαρο της αγάπης τους για τον τόπο που θέλουν να υπηρετήσουν και ταπεινά, αλλά και δυναμικά, να φτάσουν στην ημέρα των εκλογών.
Τέλος, γι' αυτούς που βλέπουν το καλοκαίρι και την τουριστική περίοδο του 2013 όπως την βλέπω και εγώ και προβληματίζονται για το αύριο, εδώ είμαι, να λειτουργήσουμε μαζί για να «σώσουμε καταστάσεις».
Για τα παραπάνω είναι και ο χειμώνας, που από ό,τι φαίνεται θα είναι «βαρύς». Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.
Νίκος Πλωμαρίτης (Καράμπελας)
Δήμαρχος Σκιάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.