Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κρατήστε τα εισιτήρια...

...όσοι ταξιδεύετε με την Hellenic Seaways
Η HELLENIC SEAWAYS σε συνεργασία με την INTERAMERICAN, παρέχει δωρεάν στους επιβάτες της την υπηρεσία "Ασφαλώς Πάμε Μαζί".

Τι είναι η υπηρεσία "Ασφαλώς Πάμε Μαζί"

Η υπηρεσία "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" είναι μια δωρεάν παροχή που προσφέρει η HELLENIC SEAWAYS στους επιβάτες της στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών. Η παροχή αφορά όλους τους επιβάτες από την επιβίβαση τους στα πλοία της εταιρείας μέχρι και 7 ημέρες μετά το ταξίδι!
Στις δύσκολες περιπτώσεις ενός αιφνίδιου προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος, μακριά από την οικογενειακή εστία, η Άμεση Ιατρική Βοήθεια INTERAMERICAN βρίσκεται κοντά στον επιβάτη όλο το24ωρο, για να αντιμετωπιστεί το περιστατικό όσο το δυνατό πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.
Συγκεκριμένα η INTERAMERICAN οργανώνει, αν χρειαστεί, τη μεταφορά του επιβάτη με τα δικά της μέσα (ασθενοφόρα, κατάλληλα εξοπλισμένα ελικόπτερα ή αεροσκάφη) σε κατάλληλο...
νοσοκομείο, ώστε να φροντίσει άμεσα την υγεία του και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιπλέον παροχές για τους επιβάτες της Hellenic Seaways

Η υπηρεσία "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" εξασφαλίζει μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν τον επιβάτη να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα όλες τις συνέπειες ενός ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.
Συγκεκριμένα οι καλύψεις που παρέχονται:
  1. Υγειονομική Μεταφορά Παθόντος
  2. Επιστροφή των μελών της οικογένειας που συνταξιδεύουν με τον παθόντα
  3. Έξοδα νοσηλείας για περιστατικό εκτός Ελλάδος
  4. Φροντίδα ανηλίκων παιδιών από στενό συγγενή του παθόντα
  5. Εισιτήριο και ξενοδοχείο για 5 μέρες σε στενό συγγενή να πάει στον τόπο νοσηλείας του παθόντα
  6. Μεταφορά σορού
  7. Πρόωρη επιστροφή και επαναμετάβαση στον τόπο ταξιδίου
  8. Ιατρικές Συμβουλές όλο το 24ωρο.
Τις παραπάνω υπηρεσίες προσφέρει δωρεάν στους επιβάτες της η Hellenic Seaways και τις παρέχει η INTERAMERICAN με την μοναδική υποδομή της που αποτελείτε από:
  • 20 ιδιόκτητα ασθενοφόρα
  • 3 ελικόπτερα
  • 1 υγειονομικό αεροπλάνο
  • 70 μόνιμους εξειδικευμένους συνεργάτες
  • 1 5 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
Όλοι οι επιβάτες θα πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτήριου τους, για να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τα μοναδικά οφέλη που τους εξασφαλίζει η υπηρεσία "Ασφαλώς Πάμε Μαζί" σε περίπτωση που την χρειαστούν.
Τα στοιχεία που θα ζητηθούν τηλεφωνικά είναι:
  • Αριθμός του εισιτηρίου,
  • Το ονοματεπώνυμο του επιβάτη,
  • Το όνομα του πλοίου και
  • η ημερομηνία ταξιδίου.

7 σχόλια:

  1. τι καλή που ειναι αυτή η εταιρία για 1 1/2 μήνα τον χρόνο..
    Υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου καλε, δεν έχεις δίκιο,που την είδες την υποκρισία........Αντιθέτως πρέπει να ευχαριστήσουμε την καλή μας ΗELLENIC SEA WAYS για τις καλές της υπηρεσίες που προσφέρει στα νησιά μας, ιδίως τώρα που σκέφτηκε τους καημένους συμπολίτες μας και έφερε επί τέλους ένα φτηνό πλοίο που συνεισφέρει τα μάλα στην άνοδο του τουρισμού στα μέρη μας,
    Και έχει λειώσει το καημένο να τρέχει να μας εξυπηρετήσει. Είδες που υπάρχουν καί ΚΑΛΕΣ εταιρείες στις μέρες μας !!!! Μπράβο Ηellenic,
    άντε και του χρόνου πιό πολλά πλοία (για να κυνηγάνε τον ΠΡΩΤΕΑ) !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα Θυμήθηκε τις εκπτώσεις και τις παροχές η πολυαγαπημένη μας HELLENIC SEA WAYS. Είναι όμως αργά, μα πολύ αργά! ΠΡΩΤΕΑ προχώρα γερά και κοίτα ψηλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί το εισητήριο του Αγ. Κων/νου ειναι 37 ευρω με το "ταχύπλοο " Πήγασος? προς την Σκόπελο? και απο Βόλο έπεσε στα 22?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ η εταιρία κάνει οτι θέλει και εμπαίζει τους κάτοικους και επισκέπτες του νησιού. Η ευγενική προσφορά της εταιρίας θα ισχύει και τον χειμώνα ή θα εξαφανιστεί όπως πάντα;
    Η υποκρισία δεν είναι με το που εμφανίστηκε ανταγωνιστής να βάλει και αυτή πλοίο με χαμηλότερο ναύλο; που ήταν τόσο καιρό;
    Αι σιχτίρ πια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή την υπηρεσία την είχε και παλιότερα δεν την έκανε τώρα για τον Πρωτέα σιγά μην φοβηθεί η HELLENIC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον φίλο που απορεί γιατί το εισητήριο απο Αγιο με το ΠΗΓΑΣΟΣ εχει 38 ευρώ, ενω του Βόλου έπεσε στα 22,(η διαφορα σε μίλια είναι ελάχιστη), θέλω να του πω οτι αν κρατήσουμε τον ΠΡΩΤΕΑ εδώ, να δεις του χρόνου πως θα το κατεβάσουν το εισητήριο οι πειρατες της ακτοπλοίας(HELLENIC). Ήδη απο τώρα το ψελίζουν, γιατί φοβούνται μήπως η ΑΝΕΣ κάνει πρώτη την κίνηση, και σπεύδουν να την προλάβουν.<πάντως είτε την προλάβουν είτε όχι, ο θάνατος είναι βέβαιος, αργός και βασανιστικός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.