Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η Δημοτική Αρχή έδειξε ξεκάθαρα το δρόμο που ακολουθεί

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο.Β. ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
Με αφορμή την ερώτηση (κλικ ΕΔΩ) που κατέθεσε προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Ναυτιλίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ Μεϊκόπουλος, σχετικά με τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σκοπέλου από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική, έχουμε να κάνουμε τις εξής παρατηρήσεις:
Tεράστιες είναι και οι ευθύνες
της δικής μας δημοτικής αρχής,
γιατί δεν διεκδίκησε ποτέ
τίποτε απολύτως και δεν
έδειξε καμία διάθεση
σύγκρουσης με
την εκάστοτε κυβέρνηση
Τα προβλήματα στους Δήμους της χώρας δεν δημιουργήθηκαν αποκλειστικά μετά τα μνημόνια και τις πολιτικές που ακολούθησαν τα κόμματα εξουσίας στα πλαίσια της “μνημονιακής” πολιτικής. Είναι παλιά και χρόνια. Ήδη πριν τα μνημόνια το κράτος χρωστούσε στους Δήμους 9 δις.€ και η τότε ΚΕΔΚΕ (στην οποία συμμετείχαν και Δήμαρχοι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) δεν τα διεκδίκησε και στην ουσία τα χάρισε. Συνεπώς η πολιτική που πλήττει το θεσμό της Τ.Α., με σκοπό να μετατραπεί σε απλό διεκπεραιωτή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής, είναι παλιά και υπήρξε στόχος του συστήματος.
Η σκληρή εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες για όλο τον Ελληνικό λαό ΔΕΝ απαλλάσσει τη Δημοτική αρχή κάθε τόπου από τις ευθύνες που της αναλογούν για την κατάντια του Δήμου της. ΟΣΟ η Δημοτική αρχή κινείται στα...
πλαίσια της γενικότερης αυτής αντιλαϊκής πολιτικής και την υλοποιεί, χωρίς αντίσταση (βασιλικότερη του βασιλέως κάποιες φορές) έχει τεράστιες ευθύνες. ΕΤΣΙ τεράστιες είναι και οι ευθύνες της δικής μας δημοτικής αρχής, γιατί δεν διεκδίκησε ποτέ τίποτε απολύτως και δεν έδειξε καμία διάθεση σύγκρουσης με την εκάστοτε κυβέρνηση. ΔΕΝ τόλμησε μάλιστα να καταδικάσει ΟΥΤΕ τα χαράτσια (που καταδίκασαν πολλοί Δήμοι της χώρας).
Δεν βγήκε μπροστά και αγωνιστικά όταν υποβαθμίζονταν βασικά αγαθά στο νησί μας (Υγεία - Κέντρο Υγείας, Παιδεία, απομάκρυνση ΔΟΥ κ.λπ.). Έφτασε μάλιστα στο σημείο να προτείνει στους συντοπίτες μας στη Γλώσσα να ενεργήσουν, ώστε να φέρουν “ιδιώτη” γιατρό!
ΔΕΝ αγωνίστηκε για σωστές, φτηνές και επαρκείς συγκοινωνίες. Οι συναντήσεις, οι επαφές και οι δημόσιες σχέσεις δε λύνουν προβλήματα ούτε φέρνουν αποτελέσματα. Η συνάντηση του Δημάρχου μας με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπούταρη έφερε σαν αποτέλεσμα μόνο ευχές για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σκοπέλου.
Στο σημαντικό θέμα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού αναλώθηκε σε μια γενικότερη τακτική προβολής, ιδιαίτερα δαπανηρή, μιας και τα χρήματα που απαιτήθηκαν γι’ αυτήν ήταν ΔΙΠΛΑΣΙΑ από ΟΛΟ το τεχνικό πρόγραμμα για νέα έργα σε όλο το νησί. Και από την άλλη μεριά επιβάλλει υπέρογκα δημοτικά τέλη για το λαό της Σκοπέλου που υποφέρει, χωρίς παράλληλα να παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες (μια ματιά στα σκουπίδια μας πείθει όλους).
Η Δημοτική Αρχή λοιπόν έδειξε ξεκάθαρα το δρόμο που ακολουθεί – ήδη από την στάση της απέναντι στον Καλλικράτη. Γι’ αυτό και δεν μας εκπλήσσει καθόλου η τόσο μεγάλη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει “λάδι” την “ανεξάρτητη” (κατά τα λεγόμενα τους) Δημοτική μας αρχή. Γιατί και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι ακριβώς ίδια. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ένωσης με “καλά” μονοπώλια και “καλούς” καπιταλιστές. Μια πολιτική που δε θίγει καθόλου την ουσία του συστήματος, όσο κι αν προσπαθεί να τη ντύσει με αριστερή φρασεολογία.
Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι κρινόμαστε πολιτικά πρέπει να γίνει από όλους κατανοητό, μιας και είναι εντελώς ξεκάθαρο: Ποιοι πραγματικά συγκρούονται μ’ αυτή την πολιτική που καταστρέφει το λαό και ποιοι συμβιβάζονται στο να τη διαχειριστούν, γιατί “τάχα” δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο.
ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ

19 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για το κειμενο απολυτα σωστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τις ηλιακές καταιγίδες" μελλοντική ανακοίνωση ΚΚΕ.
    Αν το ΚΚΕ γίνει κάποτε αξιωματική αντιπολίτευση θα βρίζει τον διπολισμό; #σουρεαλισμός_στο_μεγαλείο_του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδαμε τι εγινε και την τελευταια φορα που εβγαλε το κκ δημαρχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη, μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτη... Με ποιανου τις ψηφους ο Μιχελης απο τριτος την πρωτη κυριακη βγηκε δημαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ σιγουρα εχεις μπερδευτη
      αφου δεν ηταν τριτος στις προηγουμενες εκλογες o μιχελης.
      τριτος ηταν στις προ-προηγουμενες εκλογες, ο τοτε επικεφαλης που εβαλε το αυτογκολ

      Διαγραφή
  5. EΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΑΤΕ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΑΣ ,ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΑΡΧΗΓΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΩΣ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΑΥΤΟΓΚΟΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΕ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια επιτροπή μας μιλάτε κύριε;
      Εχει συνεδριάσει καμία φορά υπό τον νέο πρόεδρο;

      Ρωτήστε τα μέλη της και θα καταλάβετε τη δυσαρέσκεια.

      Διαγραφή
    2. ενω με τον παραιτηθεντα προεδρο δουλευαν ολα ρολοι...
      και δεν υπηρχε καμια δυσαρεσκεια... τι να σου πω.

      παντως η ΚΟΒ Σκοπελου του ΚΚΕ το θεμα το εχει στην παραπανω αντζεντα:
      "Στο σημαντικό θέμα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού αναλώθηκε σε μια γενικότερη τακτική προβολής, ιδιαίτερα δαπανηρή, μιας και τα χρήματα που απαιτήθηκαν γι’ αυτήν ήταν ΔΙΠΛΑΣΙΑ από ΟΛΟ το τεχνικό πρόγραμμα για νέα έργα σε όλο το νησί."

      απο κει και περα ο καθενας κρινει και κρινεται.

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ... ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΚΕ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΔΞΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά,
      το ότι κατακρίνει την πολιτική της πρωην τουριστικης επιτροπης
      είναι πρόταση του κόμματος.
      Κάποιο λόγο θα έχουν τότε να το κάνουν.
      Ίσως θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο
      εν όψει των ερχόμενων δημοτικών εκλογών
      μιας και πολλά παράξενα ακούγονται τελευταία.

      Διαγραφή
  7. Μάλιστα! Σύντροφοι του Κ.Κ.Ε. Σας ενόχλησε και αυτό. Η ερώτηση στη Βουλή εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.Αλλά, βέβαια! Να μη βρει μια αφορμή και το ΚΚΕ της Σκοπέλου να πει και αυτό, ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ?
    Εμένα λοιπόν, με ενοχλούν πολλά σε ό,τι αφορά το κόμμα του λαού. Με ενοχλεί που πρόσφατα η Παπαρήγα αθώωσε τη δεξιά για το θέμα Λαμπράκη, με ενοχλεί ο δογματισμός κι ο φανατισμός και η εμπάθεια απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ στις κρίσιμες αυτές στιγμές, με ενοχλεί το περσινό προεκλογικό μότο ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ, με ενοχλεί που για μια ακόμα φορά το κόμμα του λαού κάνει πίσω και προδίδει τον κόσμο του εξ ου και η μεγάλη πτώση στα ποσοστά του, με ενοχλεί που η Παπαρήγα χειροκροτείται επανειλημμένα στη Βουλή από την καραδεξιά, με ενοχλεί που στην διαφορετική άποψη το κόμμα διαγράφει τον σύντροφο, με ενοχλεί η εσωστρέφεια και η εχθρότητα απέναντι στο διαφορετικό...εσάς δεν σας ενοχλεί άραγε? Κανένα σχόλιο προς το κόμμα. Ποτέ. Όλα καλώς καμωμένα.
    Μέχρι σήμερα, τηρείται το καθεστώς του "βγάλτε το σκασμό" κι ακολουθείστε τη γραμμή!!!
    Ο δήμαρχος της Σκοπέλου, όπως γνωρίζουμε, έχει υποδεχτεί και συνομιλήσει με όλους από όλα τα κόμματα που έρχονται στο νησί. Η ερώτηση στη Βουλή σας μάρανε? Γιατί άραγε?
    Επίσης βεβαίως και γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, ότι ανεξάρτητος κατέβηκε στις εκλογές και επίσης γνωρίζετε πολύ καλά τον πόλεμο που ασκείται από το ΚΚΕ της Σκοπέλου, από τότε μέχρι και σήμερα. Αλλά έτσι κάνει το ΚΚΕ. Εκτός του ότι ποτέ δεν θέλει να κυβερνήσει, πάντα εκ του ασφαλούς λοιπόν, το μόνο που κάνει είναι στείρα κριτική στην οποία μάλιστα ένας αντικειμενικός και υγιής νους αναγνωρίζει και μια δόση φθόνου και χολής!
    Τί κάνατε τόσα χρόνια με τους προηγούμενους δήμαρχους? Τέτοιον πόλεμο δεν είδα ποτέ. Αντίθετα, ένας από όλους βγήκε και ξαναβγήκε και ξαναβγήκε! Και σήμερα ελέγχεται. Γιατί οι προηγούμενοι δεν έκαναν τα πάντα για να πάρουν τα προς το Δήμο οφειλούμενα, παρά τον έχωσαν κι άλλο μέσα με αποτέλεσμα σήμερα αυτός ο Δήμος να προσπαθεί να ξεχρεώσει και επίσης να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην κλείσει.
    Στην επόμενη, να βγάλετε δικό σας δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δικό τους ανθρωπε μου !!!
      να σου θυμισω την τετραετια 2003-20006
      η μεγαλυτερη αποτυχια

      Διαγραφή
    2. Αυτοί το θυμούνται?

      Διαγραφή
  8. Συνεχίζω:
    Η αλήθεια όμως σύντροφοι της Σκοπέλου και αλλού,βρίσκεται στις παρακάτω σκέψεις: εδώ και δεκαετίες, προδικτατορικά, από την εποχή της ΕΔΑ, για πρώτη φορά σήμερα η αριστερά χτυπά την πόρτα της εξουσίας στην Ελλάδα με κύριο εκφραστή της τον ΣΥΡΙΖΑ, έναν αριστερό συνασπισμό κομμάτων που μέχρι πρότινος δεν ξεπερνούσε το 4%. Μόλις όμως αυτός ο αριστερός συνασπισμός γιγαντώθηκε ξαφνικά και έγινε αξιωματική αντιπολίτευση με προθέσεις ακόμα και αυτοδυναμίας, άρχισαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση με σκοπό την καθήλωση των ποσοστών του.
    Ήδη πάρα πολλοί αριστεροί, ευήκοοι στις σειρήνες, δηλώνουν την αποστροφή τους, ανακαλύπτουν πουλημένες ηγεσίες, δεξιές αποκλίσεις, μνημονιακές ερωτοτροπίες κ.λ.π. Έτσι για να μην προδοθούν ξανά, όπως το 1981 από το ΠΑΣΟΚ, δεν ψηφίζουν λένε ΣΥΡΙΖΑ προτιμώντας μια σίγουρη καθαρή αριστερή επιλογή π.χ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΧΕΔΙΟ Β’, ΚΚΕ, κ.α.
    Το αποτέλεσμα; Ολέθριο. Πέραν του ότι αποδυναμώνεται η δυνατότητα της αριστεράς να κυβερνήσει με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται ποτέ να επαληθευθούν οι φοβίες τους, γιατί απλούστατα δεν θα σχηματιστεί ποτέ η πολυπόθητη πλειοψηφία, το κυριότερο είναι ότι η αποδυνάμωση προέρχεται από την αριστερή αγωνιστική βάση, που μόνο αυτή εγγυάται μια αριστερή διακυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Δυστυχώς, οι αριστεροί συμπεριφερόμαστε σαν μικρά παιδάκια που ζητούν επίμονα από τη βιτρίνα ένα ακριβό παιχνίδι, δεν τους το χαρίζει κανένας, και για το λόγο αυτό μόλις το δουν κάπου παρατημένο το αγνοούν επιδεικτικά! Τώρα λοιπόν που η αριστερά με το ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα, εμείς οι ίδιοι βρίσκουμε αιτίες να της στερήσουμε αυτήν την προοπτική, προτιμώντας ξανά τη διαμαρτυρία!
    Να αποκηρύξουμε λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν μία από τα ίδια, τώρα που από το 4% πήγε στο 34%! Μπορεί όμως έστω και ένας να με διαβεβαιώσει πως ψηφίζοντας Κ.Κ.Ε. ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή ΣΧΕΔΙΟ Β’ ή κάτι άλλο αριστερό, ότι αυτό, μόλις από το 4% εκτιναχθεί στο 34% δεν θα αντιμετωπίσει το ίδιο κατηγορητήριο; Εκτός αν το 34% προκύψει από καθαρόαιμους αριστερούς εξωγήινους ή από αμόλυντες αριστερές παρθενογενέσεις!
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, με εξωστρέφεια και χωρίς φόβο και ενοχές σας εύχομαι καλά μυαλά, τόσο για τα τοπικά μας όσα και για της χώρας μας γενικότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς την/τον φανατικό ΣΥΡΙΖΑΙΟ οπαδό του Μιχελή 5 Ιουλίου 2013 - 12:49 μ.μ.
    Πραγματικά τα σχόλιά σου δεν απαντούν σε κανένα προβληματισμό που θέτει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. Κλασικές κομπλεξικές αριστεροχαρούμενες τοποθετήσεις που αναπαράγονται από απλά αντιΚΚΕδες. Σε καίει που το ΚΚΕ δεν σου δίνει πλάτες που δεν βγάζει την σοσιαλδημοκρατία σου καθαρή… δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι έχεις καλούς φίλους (π.χ. αντιμνημονιακό Καμμένο στην Βουλή) Καραγκιόζο στην Σκόπελο όλοι τους αριστεροί με περικεφαλαία. Ποιες ενέργειες έκανε το κόμμα σου και ο Δήμαρχος που απ’ότι μας γράφεις πάνε πακέτο… όταν θέλανε να κλείσουνε την Εφορία, όταν επέβαλαν το χαράτσι, όταν μας βάλανε το 5ντάευρω στο Κέντρο Υγείας, πότε μίλησαν ανοιχτά στον λαό για τα προβλήματα που τον απασχολούν και την φορομπηχτική λαίλαπα που θα συνεχίσει? Επειδή λοιπόν να ξέρεις ότι οι Σκοπελίτες δεν έχουν κοντή μνήμη (για τους Γλωσσώτες αμφιβάλλω) ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι και θα είναι δίπλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σε πείραξε η τοποθέτησή μου και ουδόλως αντιλήφθηκες -επειδή έτσι είναι το κεφάλι σου κι η σκέψη σου λόγω της γραμμής που τυφλά ακολουθείς- καμμιά σκέψη μου από τις παραπάνω. Συμπέρανες μάλιστα και άσχετα πράγματα (π.χ. το κόμμα μου κι ο δήμαρχος πακέτο). Δεν πειράζει! Και σιγά τον προβληματισμό που έχει η ανακοίνωση!!! Ο προβληματισμός μου και πολλών άλλων είναι ο ρόλος του ΚΚΕ. Δεν είναι θέμα "πλάτες", είναι θέμα η αριστερά στην κυβέρνηση!!! Ξυπνήστε!!!
    Πόσο φαίνεται δε, μέσα από την απάντησή σου, το πόσο σας έχει πειράξει, μερικούς τουλάχιστον, που ο δήμαρχος είναι Γλωσσώτης! Πικρόχολο το σχόλιό σου, και ρατσιστικό, οι περιστάσεις μάλιστα στην χώρα άνετα το κατατάσσουν στα ανώριμα και χωρίς επιχειρήματα, αφού εκτός των άλλων διατείνεσαι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα θεωρούσε ποτέ αριστερό τον Καμμένο ή τον Καραγκιόζο!
    Όλοι δε οι εκ του ΚΚΕ και στο ΣΥΡΙΖΑ πλέον ενταγμένοι επιτέλους αναπνέουν, όπως οι ίδιοι λένε, και εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς τον φόβο της διαγραφής!!! Οπότε μην αποκαλέις εμένα φανατικό ΣΥΡΙΖΑΙΟ...
    Όσο δε, για το τί κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση κόντρα στη λαίλαπα, εκτός του ότι μπορείς να ενημερωθείς από τον τύπο ή το διαδίκτυο, αλλά για να το κάνεις αυτό οφείλεις να αποβάλεις τον δογματισμό σου, σε προσκαλώ στα κινήματα και στις δράσεις να δεις ιδίοις όμμασι, μπας και ξεστραβωθείς!
    Μην ανησυχείς για τη μνήμη των Γλωσσωτών! Μια ζωή δεξιούς προέδρους έβγαζε... την δική σας μνήμη να ελέγξεις και την δυνατότητά σας να κρίνετε σωστά τα τώρα με τα πριν!








    Κοντός ψαλμός...εκ του ΚΚΕ δήμαρχος στην επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας έβγαλε απο τα δύσκολα,αυτή την φορά η απόφαση της ΚΕ του ΚΚΕ οτι πανελλαδικα κατεβαινει αυτονομα ως Λαικη συσπειρωση με υποψηφιους που συμφωνουν απολυτα μαζι τους,και οχι οπως τις προηγουμενεσ φορες που αναγκαζονταν να δεχτουν και την στιρηξη και αλλων εκτως του κομματος.Εξου και τα ''θεαματικα΄΄ αποτελεσματα ανα την επικρατεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eπικαιρο και σήμερατο ανέκδοτο που κάποιος έδειχνε σε κάποιον αλλο το φεγγάρι και αυτος κοιτουσε το δαχτυλο,συντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.