Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Σκοπελο

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στη παραλία Σκοπέλου στην οποία μέλη και φίλοι του ΠΑΜΕ απαίτησαν να μην ψηφισθεί το πολυνομοσχέδιο - λαιμήτομος.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ - ΟΤΑ Γιώργος Γούλας, ο οπόιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συγκεντρωθέντες για την μέχρι τώρα συμπαράσταση τους προς τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ.
Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ο πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων και μέλος του ΠΑΜΕ Σπύρος Πατσής, ο οποίος κάλεσε τους Σκοπελίτες σε αγώνα για την ανατροπή της κυβέρνησης του μνημονίου.
Κλείνοντας την ομιλία του ο Σπύρος Πατσής είπε:
«Σας καλούμε να αγωνιστούμε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο - λαιμήτομος. Καμία απόλυση είτε με διαθεσιμότητα ή με άλλο τρόπο.

Καμία υποταγή στις απαιτήσεις του Κεφαλαίου. Να παλέψουμε για τα δικαιώματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων και των  οικογενειών τους. Να αντισταθούμε και να απορρίψουμε τα αντεργατική σχέδια του προωθεί άμεσα η κυβέρνηση.
Δίνουμε απάντηση με αντεπίθεση και αγώνα. Αγώνα αντεπιθεσης ως την τελική νίκη του λαού.
Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος...»

4 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ

    "Στις νομοθετικές βελτιώσεις περιλαμβάνεται και αυτή του υπουργείου Εσωτερικών που ικανοποιεί το αίτημα της ΚΕΔΕ και αφαιρεί την ΚΥΑ για την κατάρτιση των προϋπολογισμών, η οποία όριζε έλεγχο του προσχεδίου κατάρτισης των προϋπολογισμών των 325 δήμων από τον γενικό διευθυντή Οικονομικών του υπουργείου Εσωτερικών και από το Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ.

    Επίσης, αφαιρείται από το πολυνομοσχέδιο η πρόβλεψη για ποινικές ευθύνες δημάρχων για προϋπολογισμούς με υπερβάσεις δαπανών."

    Οσο για τις απολύσεις ο χορός καλά κρατεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι η πρώτη φορά που ευεργετούνται οι ισχυροί; Ο τελευταίος τροχός της αμάξης, δεν την πληρώνει πάντα; Υπάρχει ακόμα άνθρωπος που πιστεύει αυτές τις παπαριές για δήθεν μεταρυθμίσεις;

      Διαγραφή
  2. προτεινω

    να ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΕΤΟΙ

    ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    . Κ ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΙΝ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ?????????????


    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι νόμοι υπάρχουν, απλά δεν εφαρμόζονται και γίνεται προσπάθεια, δολίως και τεχνηέντως, για την κατάργησή των. Ζήτω η Ελλάδα του Σωκράτη, του Περικλή και των άλλων επιφανών Ελλήνων !!!!!!

      Σιγά που θα υπάρξουν νόμοι για να δικάσουν τους πολιτικούς και λοιπούς αιρετούς. Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε κορόιδα Έλληνες......

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.