Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην παραλία Σκοπέλου

Με σύνθημα “όχι στο νομοσχέδιο ταφόπλακα” το Π.Α.ΜΕ. καλεί σε συλλαλητήριο την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. στην παραλία Σκοπέλου (Δημοτικό Καφενείο).

2 σχόλια:

  1. Αποχαιρετώ το blog σας Κε Πούλιο,το καταντήσατε blog του ΠΑΜΕ,του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που κατά διαστήματα ασχολείται και με τις Σποράδες. Οχι μόνο δε θα ξαναγράψω αλλά ουτε θα το ξαναδιαβάσω. Σας εύχομαι καλή τυχη στους παραδείσους που σας υπόσχονται.

    Ενας φίλος της Σκοπέλου που ζει στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "φίλε" της Σκοπέλου που ζεις στο εξωτερικό και εγκατέλειψες το νησί στα δύσκολα, καλό θα ήταν να μην ξαναδιαβάσεις το blog και να μην ξαναγράψεις γιατί τα γραπτά σου, το λιγότερο, μου φέρνουν ανατριχίλα...

      Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος ότι θα διαβάζεις και θα ξαναδιαβάζεις «Βόρειες Σποράδες» και θα προσπαθείς να στέλνεις κείμενα - δούρειους ίππους ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων...

      Καλή διαμονή στην ξενητειά και... να μην μας γράφεις....

      Γιώργος Πούλιος

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.