Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Το γεγονός του καλοκαιριού πλησιάζει…

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις «Γλώσσα 2013» κοντοζυγώνουν. Μεγάλοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Κώστας Μακεδόνας 05/08 και η Ελευθερία Αρβανιτάκη 02/08 θα διαβούν τα καλντερίμια της Γλώσσας για να δώσουν συναυλίες που θα συνεπάρουν το κοινό, όπως κάνουν τόσα χρόνια με συνέπεια.
Η θεατρική παράσταση «Να περνάτε καλά» του Βασίλη Λαρυγγάκη στις 04/08 θα συγκινήσει, θα συνεπάρει και θα προβληματίσει τους παραβρισκόμενους, ενώ η χορευτική παράσταση παραδοσιακών χορών στις 03/08 από το χορευτικό του πολιτιστικού συλλόγου δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις. Μικροί και μεγάλοι θα συνδράμουν στην τριαντάχρονη ιστορία του χορευτικού τα μέγιστα για να καταπλήξουν και να εντυπωσιάσουν τους παραβρισκόμενους.
Όσοι ενδιαφέρονται να παραβρεθούν σε αυτές τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που θα αφήσουν εποχή, πρέπει να προμηθευτούν άμεσα το εισιτήριο τους. Το εισιτήριο διάρκειας θα διατίθεται μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 25 Ιουλίου στην προνομιακή τιμή των 20€. Πέραν αυτής της ημερομηνίας η τιμή του εισιτηρίου θα αλλάξει. Για αυτό τρέξτε να προλάβετε… και να υποστηρίξετε το σύλλογο που τολμά μέσα στην κρίση να βάλει ένα μεγάλο στοίχημα.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 06/08 με το νησιώτικο πανηγύρι στο Λουτράκι που θα ξεσηκώσει τους πάντες, με τον Μιχάλη Γαμπιεράκη, τον Νεκτάριο Ρήγα και την ορχήστρα τους. Η είσοδος σε αυτή την εκδήλωση θα είναι δωρεάν για όλους
Τις βραδιές των μεγάλων συναυλιών της...
Αρβανιτάκη και του Μακεδόνα, θα λειτουργήσει ως παρκινγκ το ελαιοτριβείο Αντωνίου στην είσοδο της Γλώσσας. Από τη Σκόπελο θα υπάρχει λεωφορείο και στην επιστροφή ενώ από τη Σκιάθο θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια με το εκδρομικό καραβάκι ΠΟΣΕΙΔΩΝ.
Σημεία διάθεσης εισιτηρίων:
Σκόπελος: Madro Travel, Πρακτορείο Τύπου
Γλώσσα: Περίπτερο, ΚΕΠ, Κομμωτήριο Μαρίας, Φαρμακείο
Λουτράκι: Περίπτερο
Ν. Κλήμα: Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Κλήματος.

Σκιάθος: Καραβάκι Ποσειδών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.