Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Σκοπελοχριστούγεννα 2019 - 2020 | Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η έναρξη και η φωταγώγηση της πόλης

Η έναρξη των εκδηλώσεων ΣΚΟΠΕΛΟΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ καθώς και η φωταγώγηση της Σκοπέλου θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σκοπέλου ο χαρακτήρας της φετινής εκδήλωσης πρέπει να είναι το «μήνυμα των Χριστουγέννων», που δεν είναι άλλο από την προσφορά στο συνάνθρωπό μας, ενώ σε συνάντησή του με φορείς του νησιού ανακοίνωσε την εορταστική φωταγώγηση του νησιού και πρότεινε τον στολισμό παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου καραβιού, αλλά και χριστουγεννιάτικου δέντρου, τη δημιουργία μιας μεγάλης ξύλινης φάτνης μέσα στην οποία θα υπάρχουν ομοιώματα και θα μπορεί κάποιος να μπει και να φωτογραφηθεί, την προβολή χριστουγεννιάτικης κινηματογραφικής ταινίας στο κτίριο του Ορφέα, την προσφορά χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων στους συμμετέχοντες, θεατρικά, μουσικά και χορωδιακά δρώμενα, την κυκλοφορία της μπάντας των Προσκόπων μέσα στα σοκάκια της πόλης και σε κεντρικά σημεία καθ’ όλη την εορταστική περίοδο,  να αντηχούν χαρμόσυνοι ήχοι με χριστουγεννιάτικη μουσική όλων των γλωσσών, κρατών και ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.