Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

H Σκιάθος στο πρόγραμμα πτήσεων της Ryanair

Η απευθείας σύνδεση με αεροπορικές  εταιρείες χαμηλού κόστους (low cost) είναι προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Σκιάθου, αφού έτσι θα επιτευχθεί ευκολότερα το άνοιγμα σε νέες αγορές. 
Μετά από πολύμηνη επικοινωνία ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας βρέθηκε την Πέμπτη 28.11.2019 στο Δουβλίνο για τη συνάντηση που προκλήθηκε από πλευράς Δήμου, με θέμα να συμπεριληφθεί η Σκιάθος στους προορισμούς της χώρας μας, όπου έχει πρόγραμμα πτήσεων η Ryanair. Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Aisling Fitzpatrick, Route Manager Developer της Ryanair, σύμφωνα με την οποία είναι τώρα η κατάλληλη χρονική περίοδος να συνεργαστούμε για το πρόγραμμα των πτήσεων για το 2021.
Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής είναι η σύνδεση με το Δουβλίνο και τις Βρυξέλλες, αλλά και προορισμούς από παραδοσιακές αγορές της Σκιάθου, από πόλεις που δεν υπάρχουν πτήσεις.

Σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή για την επίτευξη του στόχου είναι ανάγκη να υπάρξει συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων και την διοίκηση της Fraport.

Τέλος μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται η ανακοίνωση για την απευθείας σύνδεση της Σκιάθου με το Παρίσι για το καλοκαίρι του 2020 από την transavia, όπως προέκυψε από τη συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Δημάρχου, και του Αντιδημάρχου Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, στην έκθεση του Παρισιού IFTM Top Resa 2019, όπου συμμετείχε ο Δήμος με τη συνεργασία του ΕΟΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.