Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Βιοδιασπώμενα ποτήρια μιας χρήσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου | Έπιασε τόπο η ανάρτηση της εφημερίδας “Βόρειες Σποράδες”

Μια εικόνα - μήνυμα από το λιμάνι Σκοπέλου. Ένα λοβόψαρο (Lobotes surinamensis) προσπαθεί να κρυφτεί κάτω από ένα πλαστικό μπουκάλι...
Εγκατάσταση μηχανήματος πόσιμου νερού στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με βιοδιασπώμενα ποτήρια μιας χρήσης τοποθέτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης, σε μια προσπάθεια περιορισμού της ανεξέλεγκτης χρήσης πλαστικού.

Όπως είχαμε παρατηρήσει με ανάρτησή μας στις 22 Σεπτεμβρίου (κλικ)  «το δημοτικό συμβούλιο μόνο "πράσινο" δεν είναι... Σε κάθε συνεδρίαση οι δημοτικοί σύμβουλοι χρησιμοποιούν αρκετές πλαστικές συσκευασίες (μπουκαλάκια νερού, ποτήρια πλαστικά και καλαμάκια - βλέπε φωτογραφίες) τα οποία δεν ανακυκλώνονται και καταλήγουν στον ΧΥΤΑ.»

Βέβαια, την επόμενη της ανάρτησης κάποιοι σύμβουλοι, θέλοντας να λοιδορήσουν την ανάρτηση, μας είπαν το εξής “έξυπνο”:
_Εντάξει, στην επόμενη συνεδρίαση θα φέρουμε τα παγουρίνια μας…

Ευτυχώς, τους πρόλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τα “περιβαλλοντικά ποτήρια” έχουν πάρει θέση στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Ελπίζουμε να μην ξαναδούμε δημοτικό σύμβουλο με πλαστικό μπουκαλάκι στο χέρι…

Όπως μαθαίνουμε ο Δήμος Σκοπέλου έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εγκατάστασης μηχανήματος πόσιμου νερού σε όλα τα δημοτικά κτίρια με βιοδιασπώμενα ποτήρια μιας χρήσης.
Εικόνες από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΛΙΚ):

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.