Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Σκόπελος | Ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο φροντιστών ατόμων με άνοια

Ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" προτίθεται να πραγματοποιήσει στο προσεχές διάστημα δωρεάν ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο για φροντιστές ατόμων με άνοια. 

Οι θεματικές ενότητες του  σεμιναρίου θα αφορούν γενικές πληροφορίες για τα είδη άνοιας,
τρόπους διαχείρισης των συμπτωμάτων της (στα διάφορα στάδια της ασθένειας), πρακτικές συμβουλές, θέματα αυτο-φροντίδας των ίδιων των φροντιστών κτλ.


Οι  5  συναντήσεις του σεμιναρίου θα λάβουν χώρα στο γραφείο του συλλόγου, μια φορά την εβδομάδα για ένα δίωρο και ο αριθμός των συμμετεχόντων ορίζεται από 5 έως 12 άτομα.


Εισηγήτρια των σεμιναρίων θα είναι η συντονίστρια του συλλόγου "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ", κ. Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγος, Msc Κοινωνικής-Κλινικής Ψυχολογίας Εξαρτήσεων και Ψυχοκοινωνικών προβλημάτων, εκπ. στην Οικογενειακή Θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του συλλόγου «ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», 2424022341, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.