Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Απόσυρση εγκαταλελειμμένων οχημάτων στον Δήμο Αλοννήσου

Ο Δήμος Αλοννήσου ενημερώνει ότι το διάστημα 20-23 Νοεμβρίου 2019 ξεκίνησε και ολοκλήρωσε το πρώτο σκέλος περισυλλογής και απόσυρσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν μερίμνησαν σχετικώς.
Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα βελτίωσης της εικόνας του νησιού, αλλά και της αποσυμφόρησης του προβλήματος έλλειψης χώρων στάθμευσης.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Αλοννήσου σεβόμενη την ιδιωτική περιουσία, εφάρμοσε το Προεδρικό Διάταγμα 116/2004, που προβλέπει την απόσυρση εγκαταλελειμμένων Ι.Χ. σε εύλογο χρονικό διάστημα (και αφού παρέλθουν τρεις μήνες και 45 ημέρες συνολικά) και κατόπιν επικόλλησης σχετικών εγγράφων (ειδοποιητηρίων).
Ο Δήμος Αλοννήσου απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες που έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους στους δρόμους του νησιού μας, να φροντίσουν την απόσυρσή τους, καθώς αποτελούν εστία μόλυνσης, δημιουργούν κώλυμα στην στάθμευση και την κυκλοφορία των εν λειτουργία οχημάτων.

Απομακρύνθηκαν 32 οχήματα προς το παρόν και ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει διαδικασία καταγραφής και για τυχόν άλλα, τα οποία θα απομακρυνθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Παρακαλούνται όσοι δημότες έχουν εντοπίσει κάποιο εγκαταλειμμένο όχημα να το αναφέρουν στον Δήμο Αλοννήσου.

Τηλέφωνο Γραφείου Εγκαταλελειμμένων Οχημάτων:
2424350222, 6978093785

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.