Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Σκόπελος / Δεν επιτρέπεται η καύση κλαδιών και το άναμμα φωτιάς το Σαββατοκύριακο λόγω ισχυρών ανέμων

Από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου ανακοινώνεται ότι λόγω ισχυρών ανέμων (-7 μποφόρ) το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου δεν επιτρέπεται η καύση γεωργικών υπολειμμάτων (κλαδιά κ.α.) και το άναμμα φωτιάς για κανένα λόγο.
Με την ευκαιρία το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκοπέλου υπενθυμίζει ότι:
  1. Δεν ανάβουμε φωτιά τις ημέρες που φυσάει δυνατός άνεμος.
  2. Ενημερωνόμαστε την προηγούμενη ημέρα από αυτή που πρόκειται να κάψουμε, από το Π.Κ. Σκοπέλου καλώντας στο τηλ.2424024199 για τις αναμενόμενες καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.
  3. Δηλώνουμε την τοποθεσία στην οποία πρόκειται να βάλουμε φωτιά και εάν αυτή βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, καλό είναι να ενημερώνουμε την Πυροσβεστική υπηρεσία για τον τρόπο πρόσβασης των πυροσβεστικών οχημάτων σε αυτό.
  4. Επιτηρούμε συνεχώς την φωτιά και σε περίπτωση απομάκρυνσής μας, υποχρεούμαστε στην πλήρη κατάσβεση της με νερό ή στο σκέπασμά της με ικανή ποσότητα χώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.