Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Σκόπελος | Συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοεμβρίου - Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση

Κορυφώνουν τη δράση τους για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου τα μέλη του Σωματείου Οικοδόμων, του παραρτήματος Σκοπέλου του Σωματείου Συνταξιούχων και της Επιτροπής Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. με κεντρικό σύνθημα  «Κάτω τα χέρια από την Κοινωνική Ασφάλιση»

«Το νέο Ασφαλιστικό που διαφημίζει η ΝΔ είναι παλιό, γνώριμο και δοκιμασμένο» σημειώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και καλεί σε αγώνα μαζικό, οργανωμένο, για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων των κυβερνήσεων και των τριών μνημονίων των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μαζική συμμετοχή στα συλλαλητήρια καλεί το ΠΑΜΕ τονίζοντας ότι:
«το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία - Πρόνοια, αφορά τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιστήμονες, τους αγρότες, τους επαγγελματίες ΕΒΕ, συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό».

Απόφαση συμμετοχής έχουν λάβει Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα.
Σε μαζική συμμετοχή καλούν η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, η Κίνηση Απόστρατων Αστυνομικών, η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.