Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Επιτυχημένη προβολή ντοκιμαντέρ από το "Φάρο Σκοπέλου"

Ο σύλλογος υποστήριξης χρόνιων ασθενών "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ", με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού στις 25 Οκτώβρη, πραγματοποίησε προβολή του ντοκιμαντέρ "Βυζιά", με κεντρικό άξονα τον καρκίνο του μαστού, το Σάββατο 2/11 στον "ΟΡΦΕΑ" και την Κυριακή 3/11 στην αίθουσα του Πολιτιστικού συλλόγου Γλώσσας.

Παράλληλα με την προβολή, διανεμήθηκε σχετικό ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε όσους παρευρέθησαν και ακολούθησε συζήτηση μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ με την ψυχολόγο και συντονίστρια του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" κα Καφαντάρη.


Ευχαριστούμε πολύ, όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της δράσης, την κα Ανιές Σκλάβου, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, για τη συνεργασία και την ευγενική παραχώρηση της ταινίας, τον κ. Κώστα Πατσή, για την τεχνική υποστήριξη της προβολής και φυσικά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, υποστηρίζοντας το έργο του συλλόγου "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.