Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

23-11-2019 | Σαββατόβραδο με αγώνες και αγώνα..!

Ποδόσφαιρο, βόλεϊ, αλλά και αγώνας για Δημοσία και Δωρεάν Υγεία για όλους περιλαμβάνει το Σαββατόβραδο, αρχής γενομένης με το ντέρμπι του Ομίλου στο ποδόσφαιρο, όπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ο Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Ριζομύλου, στο Δημοτικό Στάδιο Σκοπέλου το Σάββατο 23-11-2019, στις 15:00

Στις 18.30, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, από συλλόγους και σωματεία που συμμετέχουν στην «ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ».  (κλικ ΕΔΩ)

Μισή ώρα αργότερα  (19.00) και λίγα μέτρα δίπλα, στο κλειστό γυμναστήριο της Σκοπέλου,  η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού. (κλικ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.