Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Σημαντικές δωρεές στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου από έρανο που διεξήχθη με πρωτοβουλία των κ.κ. Γεωργίας Πατσέα και Silje Kramer

Τις θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Διεύθυνση, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου στις κυρίες Γεωργία Πατσέα και Silje Kramer για την πρωτοβουλία που είχαν να συγκεντρώσουν χρήματα και με αυτά να αγοραστούν, κατόπιν υποδείξεως των ιατρών, μηχανήματα και υλικά απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ.

Συγχρόνως οι παραπάνω αναφερόμενες κυρίες και η Διοίκηση του Κ.Υ. ευχαριστούν τους κ.κ. Μανώλη Σκιαθίτη, Μανώλη Βλαχάκη, Γιάννη Σκλάβο, Κώστα Παναγιωτίδη, Παύλο Γιώργη και Παναγιώτη Ιωάννου για την εθελοντική εργασία που πρόσφεραν, τον κ. Ρηγίνο Β. Πατσή για τις απίστευτα χαμηλές τιμές που έκανε και όλους τους δωρητές που βλέπετε στον παρακάτω πίνακα:


Από τον έρανο συγκεντρώθηκαν 10.657€ και μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 9.264€ (βλέπε πίνακα):



ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΛΙΚ):

Βοήθεια για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου για την αγορά ενός καρδιακού απινιδωτή με μόνιτορ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.