Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Σκόπελος | Ομιλία για τον γυναικολογικό καρκίνο στον "Ορφέα"

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία για τον καρκίνο μαστού και τον γυναικολογικό καρκίνο (ωοθηκών, τραχήλου μήτρας) στην αίθουσα του κινηματογράφου “Ορφέας”.
Η ομιλία πραγματοποιείται από στελέχη του Κέντρου Οικογενειακού Προγραμματισμού του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, το πρωί,  θα γίνουν λήψεις τεστ ΠΑΠ στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου
Δυστυχώς τα στοιχεία δείχνουν πως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αν και μπορεί να διαγνωστεί έγκαιρα με το τεστ Παπανικολάου, αποτελεί σήμερα το δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στον γυναικείο πληθυσμό.
 Το «τεστ Παπανικολάου» είναι μία απλή εξέταση που χρειάζεται λιγότερο από δέκα λεπτά.

Είναι ευκαιρία οι γυναίκες της Σκοπέλου να αφιερώσουν δέκα λεπτά στον εαυτό τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από τη μαία του Κ.Υ. Σκοπέλου ή στο τηλέφωνο 2424022222 από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ κύριε Πουλιού διορθώσετε το σχόλιο σας διότι την όλη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος την έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Δήμος Σκοπέλου και όχι το Κ.Υ Σκοπέλου.Αντιδημαρχος Βούλγαρης Αριστείδης. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Αντιδήμαρχε! Αυτό που έγραψα δεν είναι σχόλιο, αλλά ενημερωτική είδηση, που γράφτηκε στις 2 Νοεμβρίου, όπως ακριβώς μου δόθηκε... Αλλά προς τί η διόρθωση για τον διοργανωτή; Σημασία έχει να υπάρξει ακροατήριο, που συνήθως είναι λιγοστό...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.