Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Σκοπέλου | Συστάθηκε ομάδα Αθλητισμού

Συστάθηκε Ομάδα Εργασίας με τίτλο «Δράσεις, Προγράμματα και Οργάνωση Εκδηλώσεων  Αθλητισμού», η οποία απαρτίζεται από τους:

Μπετσάνη  Παντελή του Αλ.
ως Πρόεδρο,

Γκόλια Ελευθέριο 
ως Αντιπρόεδρο και μέλη τους

Γαρουφαλή Μανώλη, Φύβγα Δημήτριο του Γ., Βαφίνη Δημήτριο του Ν., Μαριδάκη Όλγα, Γκουμά Νικόλαο, Τσακάλη Ιωάννη, Λεμονή Χρήστο του Σπ..

Η ανωτέρω Ομάδα έχει ως αντικείμενο εργασίας τη
μελέτη, επεξεργασία, επιμέλεια, προετοιμασία των εν γένει δράσεων, εκδηλώσεων και προγραμμάτων Αθλητισμού -τοπικών, εθνικών και διεθνών- από τον αρχικό προγραμματισμό έως την τελική υλοποίηση τους, καθώς και την επαφή - συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους για τον καθορισμό των περιόδων και όρων χρήσης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Τα πορίσματα και οι σχετικές προτάσεις της ανωτέρω Ομάδας υποβάλλονται στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ο οποίος στη συνέχεια εισηγείται αναλόγως στον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αξιοποίηση των  εργασιών της από τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.