Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Έχουμε ντέρμπι την Κυριακή! | Τα υπάρχοντα ακτοπλοϊκά δρομολόγια βλάπτουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

Έναν συναρπαστικό αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν  οι φίλαθλοι που θα βρεθούν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου,  στο Δημοτικό Στάδιο, μεταξύ του Α.Ο. Σκοπέλου, ο οποίος είναι πρώτος στη βαθμολογία της Β' ΕΠΣΘ και του «Φ.Θ. Αγχίαλος», ομάδα που φέρεται να είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11 το πρωί, αφού οι φιλοξενούμενοι θα έρθουν στο νησί από το Σάββατο, για να προλάβουν να κάνουν ένα σωστό ζέσταμα και η διάρκεια του αγώνα να είναι 90' και όχι τόση όση χρειάζεται για να προλάβει η ομάδα το πλοίο..!

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την Μακρινίτσα οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να έρθουν στο γήπεδο στις 12.25', αφού επιστρατεύθηκαν φορτηγάκια, δίκυκλα και βανάκια για την μεταφορά τους, ώστε να φθάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο δημοτικό στάδιο, να βγουν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς το απαραίτητο ζέσταμα, να κάνουν λειψό ημίχρονο και όλα αυτά για να προλάβουν το πλοίο για Βόλο, το οποίο αναχωρούσε στις 14.00!

Τα ίδια συμβαίνουν και για τους αγώνες μπάσκετ και θα συμβούν και στους εντός έδρας αγώνες βόλεϊ, αν δεν υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πίεση και διαμαρτυρία ώστε το δρομολόγιο της Κυριακής να επιμηκύνει την επιστροφή του προς Βόλο από Αλόννησο 1.30 έως 2 ώρες ώστε να μπορούν να επιστρέφουν οι ομάδες στο Βόλο.

Δείτε φωτό από την περιπετειώδη μεταφορά ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, με σκοπό να προλάβουν να αγωνιστούν και να φύγουν...




ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΚΛΙΚ):

Κοινό αίτημα από ομάδες και αθλητικούς συλλόγους Σκιάθου και Σκοπέλου για δρομολόγια τα Σαββατοκύριακα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.