Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Έγκριση δρομολογίων από το Σ.Α.Σ.

Από την αρμόδια Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου, ανακοινώνεται ότι γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Τρίτης 15-02-2011, η οποία έλαβε χώρα στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yen.gr
Σε σχέση με τις Σποράδες το Σ.Α.Σ. ενέκρινε:
• τη δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ», σημαίας Μάλτας, στη γραμμή ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΣΚΙΑΘΟΥ – ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ από 15 Απριλίου 2011, ομόφωνα...

υπό την προϋπόθεση προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών και την εξέταση δυνατότητας προσέγγισης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
• τη δρομολόγηση Ε/Γ-Ο/Γ «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ” στη γραμμή ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ για το χρονικό διάστημα από 9 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2011, κατά πλειοψηφία με προϋπόθεση προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών και εξέτασης της δυνατότητας προσέγγισης στο λιμάνι του Αγνώντα, αντί του λιμανιού της Σκοπέλου.
• τη συνέχιση εκτέλεσης δρομολογίων από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΑΛΚΥΟΝΗ» στις γραμμές ΒΟΛΟΥ – Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ και ΒΟΛΟΥ Β. ΣΠΟΡΑΔΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έως 31-10-11, ομόφωνα θετική. Να εξεταστεί η δυνατότητα προσέγγισης στο λιμάνι της Αλοννήσου.
Στις 11 Μαρτίου θα αντικατασταθεί το «Εξπρές Σαντορίνη» με το «Εξπρές Σκιάθος».

9 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ .
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΓΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως στην τελικη αναλυση πρεπει ολο το νησι να κανει ποιο δυναμικες παρεμβασεις για τα λιγοστα δρομολογια και για τα υπερογκα ναυλα;Διοτι κατι ακουσα (οχι επισημα),οτι η τωρινη εταιρεια ειναι ανενδοτη ως προς τα εισητηρια κ δρομολογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΙΚΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ... ΠΑΡΕ ΑΥΤΑ (ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 1:24
    "ΟΣΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΙΚΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ"
    Αγόρασε εσύ και το κόμμα σου ένα καράβι κάντε και μερικές επιχειρήσεις και σπάστε το κατεστημένο. Ολο λόγια είστε, νομίζετε ότι τα καράβια είναι τσάμπα και οτι οι άλλοι κολυμπούν στο χρήμα πίνοντας το αίμα του εργάτη. Οι επιχειρήσεις και τα καράβια θέλουν κότσια και μυαλό και δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλιώς θα είχαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως πρέπει να βγάλουμε και έρανο και να συνδράμουμε όλοι για τους καημένους τους εφοπλιστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ …
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ(?)..ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ(!). ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ «ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!! ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.(ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ «ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ»ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟΥ-ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ). ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΣΕΣ-ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ. Π.Χ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ «ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ» (ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ)…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΧΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 45 ΕΥΡΩ

    ΒΟΛΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΦΛΑΙΝΚΑΤ 50 ΕΥΡΩ
    ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ... Η ΟΧΙ
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ
    ΑΝΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙ?

    ΕΙΜΑΙ 45 .
    ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΙΟΝ ?

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ετσι και φερει πλοιο στη γραμμη Σκιαθιτης ή Γλωσσωτης ή Σκοπελιτης ή Αλοννησιωτης κανεις απο εσας τους εργατοπατερες που φωναζετε για το ναυλο δεν θα τον υποστηριξετε.Αυτο ειναι 100% σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.