Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Σκόπελος // Θα πούμε το νερό νεράκι…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι μικροεπαγγελματίες η Δημοτική Αρχή του νησιού μας έκρινε «απαραίτητο» να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω τις τιμές του νερού. Οι αυξήσεις αυτές, σε συνδυασμό με εκείνες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής αγγίζουν και το 50% για τη λαϊκή κατανάλωση (2η κατηγορία 31 έως 70 κυβικά) σε διάστημα μικρότερο από ένα χρόνο!

Σημαντικές είναι και οι αυξήσεις στις υπόλοιπες κατηγορίες κατανάλωσης παραβλέποντας το γεγονός ότι φόροι, χαράτσια, απολύσεις, μισθοί πείνας και γενικότερα οι συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης κάνουν αδύνατη την εκπλήρωση των οικονομικών υποχρεώσεων των δημοτών και προς το Δήμο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό της Σκοπέλου να μη συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση που τον εξαθλιώνει, να υψώσει το ανάστημά του και μαζί με το μαζικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΟΓΕ, τη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα, να διεκδικήσουμε:
  • Φτηνό και ποιοτικό νερό για όλους.
  • Κατάργηση του Φ.Π.Α. στους λογαριασμούς ύδρευσης.
  • Καμιά διακοπή νερού, μειωμένα έως και μηδενικά τιμολόγια για λαϊκές οικογένειες, απόρους, ανέργους και μικροεπαγγελματίες με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.
  • Άμεση χρηματοδότηση της ΔΕΥΑΣ από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Η Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσει τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για να ανατραπεί η σημερινή δυσβάσταχτη κατάσταση για τα λαϊκά στρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.