Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δυναμική παρουσία του Δήμου Αλοννήσου στις εκθέσεις “BIT” και “Touristik Nurnberg”

Δυναμική προβλέπεται η φετινή παρουσία του Δήμου Αλοννήσου στη διεθνή έκθεση Τουρισμού “BIT” στο Μιλάνο ως συνεκθέτης του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την έκθεση «Touristik Nurnberg» στη Νυρεμβέργη στο πλαίσιο της συμμετοχής της Μαγνησίας. Ο Δήμος σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων Τουριστικής προβολής «MTC GROUP» αναλαμβάνουν τα θέματα οργάνωσης και συντονισμού σε όλα τα επίπεδα. Η συμμετοχή στις δύο εκθέσεις, ακολουθεί...
τις σύγχρονες μεθόδους τουριστικού μάρκετινγκ και περιλαμβάνει:
  • Εμπλουτισμό του υπάρχοντος προωθητικού υλικού με μπροσούρα που αποτυπώνει το τουριστικό προϊόν του νησιού, βασισμένη σε μοντέρνο σκεπτικό με slogan «Αλόννησος: Τίποτα να μη σκέφτεσαι… πολλά να θυμάσαι!».
  • Διενέργεια διαγωνισμού μέσω διανομής προωθητικού υλικού εντός της έκθεσης, για δωρεάν διαμονές στο νησί, με στόχο την παροχή κινήτρων στους φίλους του νησιού και την συλλογή των στοιχείων επικοινωνίας των επισκεπτών του περιπτέρου.
  • Συμμετοχή του Δήμου στο Workshop «BIT BUY CLUΒ» που οργανώνεται από το γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου, για την δικτύωση και την διασφάλιση επαφών με διακεκριμένα μέλη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας της Ιταλίας, ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operators.
  • Οργάνωση Γραφείου Τύπου στην Ιταλία για την σύσφιξη των σχέσεων με τον Τύπο και την πρόκληση δημοσιευμάτων κα αφιερωμάτων στην τοπική αγορά, σχετικά με τον προορισμό και τους ιδιώτες του νησιού.
  • Παράθεση γεύματος σε επιλεγμένο κοινό του Ιταλικού Τύπου κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Με τη βοήθεια της εταιρίας Συμβούλων «MTC GROUP» και του δικτύου της στην Ιταλία, θα παρουσιαστούν τα κύρια χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος ης Αλοννήσου και παράλληλα θα γίνει αναφορά στα νέα ηλεκτρονικά εργαλεία προώθησης του τουρισμού που αναμένεται ο Δήμος να ενεργοποιήσει σύντομα.
  • Επικοινωνία και προεργασία για τη διαχείριση των επαφών με Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operators στη έκθεση της Νυρεμβέργης με ετοιμασία ειδικών press kits που θα αναφέρουν τα πιο πρόσφατα νέα του Δήμου: Τουριστικό προϊόν, υποδομές, θεματικές μορφές τουρισμού και νέα ηλεκτρονικά μέσα προβολής που σύντομα θα ενεργοποιηθούν .
  • Πριν και μετά την έκθεση, ενδελεχή και στοχευμένη τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να «πουλήσουν» Αλόννησο στη Νυρεμβέργη, και καταγραφή των αιτημάτων τους για προώθηση υλικού των ιδιωτών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας της έκθεσης.
  • Ενίσχυση της στελέχωσης του εκθεσιακού χώρου στην έκθεση της Νυρεμβέργης με Γερμανόφωνο προσωπικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.