Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Επαγγελματίες Σκοπέλου: Με κοινή προσπάθεια θα αντιμετωπίσουμε την κρίση στον τουρισμό

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ και οι επιπτώσεις της στον Τουρισμό, το προσωπικό ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Δήμαρχος Σκοπέλου για την τουριστική προβολή του νησιού και το πνεύμα εθελοντισμού που καλλιεργείται, αφύπνισαν τους επαγγελματίες του νησιού, οι οποίοι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια παίρνουν την υπόθεση «τουριστική προβολή» επάνω τους, συμβάλλοντας με ιδέες, προτάσεις, αλλά και οικονομικά, για την καλύτερη δυνατή παρουσία της Σκοπέλου σε εκθέσεις του εξωτερικού και όχι μόνο.
«Στόχος μας είναι η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Σερβία, σε συνδυασμό με την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με το λιμάνι...
της Θεσσαλονίκης. Θα πάμε σε όσες εκθέσεις μπορούμε. Οι ανταγωνιστές μας βρίσκονται εκεί. Πρέπει να δώσουμε το παρόν, καθώς εκεί κλείνονται οι συμφωνίες για το καλοκαίρι μεταξύ των τουριστικών πρακτόρων...» μας είπε μέλος της άτυπης επιτροπής που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό της παρουσίας του νησιού στις πρώτες εκθέσεις.
Οι επαγγελματίες που έχουν συνδράμει οικονομικά για την παρουσία του νησιού στις εκθέσεις είναι:
ADRINA BEACH HOTEL, AEOLOS HOTEL, AKTAION Εστιατόριο, ΑΛΚΗΣΤΙΣ ξενοδοχείο, AMΒΡΟΣΙΑ Ζαχαροπλαστείο, BLUE SYITES Ξενοδοχείο, DOLPHIN Ξενοδοχείο, DOLPHIN OF SKOPELOS ταξιδιωτικό πρακτορείο, EN PLO Café - Bar, GIALOS εστιατόριο, KΛΗΜΑΤΑΡΙΑ εστιατόριο, KOHILI VILLAS Villa Rentals, LA COSTA Bar, MADRO TRAVEL ταξιδιωτικό πρακτορείο, MAGIC CARS ενοικιάσεις αυτοκινήτων, MΩΛΟΣ Εστιατόριο, N.I.K.O.Σ. ιστιοπλοϊκός όμιλος, NTOKOΣ Café - Bar, OSTRIA HOTEL, PAVLINA Apartments, PEGASUS Studios & Apartments, PELAGOS Studios & Apartments, PELAGOS / LIOFOTO Studios & Apartments, QUEENS Accessories, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ οικοδομικά υλικά, RIGAS HOTEL, SKOPELOS CYCLING, Bicycle rental, SKOPELOS HOLIDAYS & SPA, SPORADES MARINE Marine service, ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΧΗΣ οικοδομικά υλικά, SUN HOTEL, SUNRISE VILLAGE, Studios & Apartments, TAKIS - SOPHIE, Studios & Apartments, ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ Εστιατόριο, THALPOS BOATS Boat Rental, THALPOS HOLIDAYS Villa Rentals, VILLA BLE Studios & Apartments ΒΡΑΧΟΣ Café - Bar
Επίσης την προσπάθεια ενίσχυσαν, ο Μπάμπης Κοχύλης, ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Γλώσσας, η Πέγκυ Γιανακοπούλου και τέλος η Hellenic Sea Ways.
Εν τω μεταξύ, στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο, αναμένεται να συγκροτηθεί η επιτροπή τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου με σκοπό την επεξεργασία και εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο θεμάτων τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του δήμου.
Στην επιτροπή θα συμμετέχουν αιρετοί από όλες τις παρατάξεις, καθώς και ιδιώτες, γνώστες του τουριστικού προϊόντος

25 σχόλια:

  1. καλα ειναι ολα αυτα αλλα ειναι πλεον πολυ αργα.Αν δεν ερθει ο Ελληνας στο νησι ,που δεν θαερθει με την κριση αυτη θα μας σωσει το πρωην ανατ.μπλοκ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φέρετε τουρίστες από την Ανατολική Ευρώπη όπου ο μέσος μισθός τους είναι 200 ευρώ?
    Μήν βάζετε τόσο ψηλά τον πήχη !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Δημ Τζωρτζης16 Φεβρουαρίου 2011 στις 8:25 μ.μ.

    Η Ρωσια με το πρωην Ανατολικο μπλοκ (κατ εσε!!!)εχει τα λεφτα φιλε σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ ...ΔΥΝΑΤΟ STAND ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ" ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ...

    ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ CORNELL ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ 1% ΤΗΝ TΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ - ΤΟΥΡΙΣΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERNET ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45%....ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ...Η ΡΩΣΙΑ ΣΑΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ..

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΗ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ?

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ...

    ΑΜΕΣΑ...

    ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ....ΑΡΓΑ (ΧΡΟΝΙΚΑ)

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 16 Φεβρουαρίου 2011 7:27 μ.μ. - Λυπάμαι αλλά είσαι άσχετος... πάρε και καμιά εφημερίδα να μάθεις τι παίζει στον κόσμο φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το 80%των κατοικων της ανατ.ευρωπης οι χωρες της ευρωζωνης ειναι πανακριβες.Αυτοι που εχουν τα λεφτα ειναι καποιοι επιχειρηματιες και μαφιοζοι.Δεν το ξερετε αυτο κ.Τζωρτζη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι από αυτό το 20% γιατί να πάνε να τα χαλάσουν αλλού τα λεφτά τους και να μην έρθουν στην Σκόπελο; θα μας χαλάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πλούσιοι Ρώσοι θέλουνε τις πολυτέλειες τους και τα spa τους και τα πολυτελή εστιατορια και τις ξυλινες ξαπλωστρες στην παραλια κλπ κλπ… που θα τα βρουν εδώ με την πλαστική καρεκλα, το πλαστικο τραπεζομαντηλο και την ΚΙΤΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ… ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 12:58πμ
    Το οτι δε θέλεις να έρθουν μαφιόζοι το κταλαβαίνω, αν και για διακοπές δε θα με πείραζε, οι επιχειρηματίες όμως γιατι δε σου αρέσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ακόμα δεν έγινε η αρχή και κοιτάμε να δώσουμε αρνητικά σχόλια.γιατί ρε πατριώτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαννης Δημ Τζωρτζης17 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:59 π.μ.

    Κανετε μια βολτα στην Χαλκιδικη και στην Πιερια που κατακλυζονται το καλοκαιρι απο τουριστες του πρωην Ανατολικου μπλοκ και ρωτηστε τους εκει επιχειριματιες αν ειναι καλοι πελατες η οχι,απ οτι ξερω και το εχω διαπιστωσει αυτες οι τουριστικες περιοχες τα τελευταια χρονια επιβιωνουν απο αυτους τους τουριστες των 200 ευρω!!!!!!! τωρα για το μαφιοζους οταν ημουν μικρος ακουγα κατι λογια οτι υπαρχουν Μαφιοζοι στο Παλερμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κ. ΤΖΩΡΤΖΗ, ο οποίος έχει καλύτερη άποψη για τις ανατολικές χώρες, και οι οποίες έχουν σήμερα τα χρήματα.Και σίγουρα δεν θα μας χαλούσε να έρθουν στο νησί μας το 20% των κατοίκων των ανατολικών χωρών, μιας και το 80% δεν έχουν την δυνατότητα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι τουρίστες των Ανατολικών Χωρών,είναι από τους καλύτερους πελάτες.Διαθέτουν χρήματα για να περάσουν καλά στις διακοπές τους και ιδιαίτερα τρώνε καλά.
    Δεν μοιράζουν μια σαλάτα στα δύο.Οι φτώχοι φίλοι μου χαλάνε λεφτά γι΄αυτό δεν έχουν.
    Εδώ προσπαθούμε να φέρουμε κόσμο. Και εσείς νομίζετε ότι έχετε και το δικαίωμα της επιλογής.
    Έλληνες...νεοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν παντως καποιος διαβασει αυτα που γραφετε παραπανω πραγματικα θα προσβληθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι και άλλες επιχειρήσεις που συμμετέχουν.
    Παρακαλώ ν' αναφερθούν.
    Έχει σημασία ο αριθμός των συμμετεχόντων.

    Ιωάννης Γιολδάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ...

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΙΣ "ΞΕΧΑΣΑΝ"

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι πολύ καλή κίνηση το άνοιγμα που γίνεται σε αυτές τις αγορές και μπράβο τους!, θα πρέπει να γίνουν όμως και κινήσεις προς τις χώρες-πελάτες της Σκοπέλου όπως: Βρετανοί,Σκανδιναβοί,Ιταλοί και Γερμανοί που αποτελούν και τον κύριο όγκο ξένων τουριστών του νησιού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά μας διαβάζουν 300.000 χιλ. άνθρωποι στο κόσμο, προσέξτε τι λέτε, θέλουμε τουρισμό από όποια γωνιά της γης και αν είναι,τι σκουριασμένες αντιλήψεις έχουν μερικοί?Αν δουλέψουν τα ξενοδοχεία ,θα δουλέψουν τα μαρκετ, θα δουλέψουν τα εστιατόρια, τα μπαρ και πάει λέγοντας όλα είναι αλυσίδα.Και οι φτωχοί ξέρουν να περνούν καλύτερα από τους πλουσιους,κόσμο θέλουμε μόνο να έρθει!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προσέξτε παρα πολύ το συγκεκριμένο θέμα. Μη μού αναφέρετε την Χαλκιδική και την Πιερία, αυτά ειναι παραδείγματα προς αποφυγή, αν θέλετε να καταντήσετε αυτόν τον παράδεισο σαν την Κασσάνδρα (που και αυτη ήταν παράδεισος πριν 30-40 χρόνια)το χάσατε το παιχνίδι. Άλλωστε γιατί να μπεί κανεις στο καράβι να πληρώσει και ένα κάρο χρήματα να χάσει 2 μέρες στο πήγαινε-έλα και να μη προτιμήσει την Χαλκιδική.Αφού είστε άνθρωποι που ζείτε απο τον τουρισμό να πάτε σε εκθέσεις του εξωτερικού, γυρίστε λίγο σε Ιταλία (Τοσκάνη) και δείτε γιατί τα ξενοδοχεία της Κυανής Ακτής σε Γαλλία, Ιταλία έχουν πληρότητα με τιμές τριπλάσιες απο τις δικές σας σε μέρη που δεν φτάνουν ούτε κατα διάνοια την ομορφιά της Σκοπέλου. Αντι να καταστρέψετε το νησί με τρισάθλια Rooms to Let, αναστειλώστε και περιποιηθείτε τα καλύβια των παππούδων σας ξαναζωντανέψτε την χαμένη παράδοση του νησιού και τότε δε θα χρειαστεί να παρακαλάτε τον κάθε βαλκάνιο νεόπλουτο. Δεν είμαι της δουλειάς αλλά βλέπω με πόνο ψυχής πώς καταντησε η Χαλκιδική και δε θέλω με τίποτε να ξαναδώ το έργο στην αγαπημένη μου Σκόπελο.
    Ενας φίλος απο Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ...

    Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ.
    ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΡΘΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ....

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ?

    ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΓΟΡΑ...

    ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ?

    ΔΕΣ ΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΑΣ...

    ΟΙ ΒΟΡΙΕΣ ΠΧ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ, ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ) ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ...

    ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ....ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ....

    ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...

    ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ)...

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

    ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΥΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ?
    ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ?
    ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΑΥΛΗ ΜΑΣ?

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχω να σας πω οτι καποιοι ξεκινησαν να κανουν ενα καλο για το γενικο συνολο και το μονο που κοιτατε ειναι να το κατακρινετε,να το σπιλωσετε κι οτι δηποτα αλλο εκτος απο το να επικροτησετε τη προσπαθεια αυτων των ανθρωπων που θα κουραστουν και για το δικο τους καλο φυσικα αλλα παραλληλα και για το γενικο συνολο.Πραγμαικα ΝΤΡΟΠΗ σας.
    Ενας εφηβος Σκοπελιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΠΛΗΝ ΡΩΣΙΑΣ)
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ...

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ...

    Wall Street Journal:
    Οι πλούσιοι και οι φτωχοί της ΕΕ
    Δημοσίευση 26/02/2011 13:23 Ανανέωση 26/02/2011 13:25

    Ποια από τις 271 επίσημες περιοχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η πλουσιότερη αλλά και ποια αγγίζει τα όρια της φτώχειας; Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2008 μεγάλη αγοραστική δύναμη είναι το Λονδίνο, ακολουθεί το Λουξεμβούργο και οι Βρυξέλλες που έχουν τις πιο εύπορες περιφέρειες, ενώ στη Βουλγαρία, υπάρχουν οι φτωχότερες περιφέρειες. Στην ίδια μοίρα είναι και η Ουγγαρία.

    Περίπου μία στις τέσσερις περιφέρειες, σύμφωνα με τη Eurostat έχει μέσο κατά κεφαλήν αγοραστική δύναμη του 75% που θεωρείται και ο μέσος όρος
    "Μεταξύ των 64 περιφέρειες κάτω από το επίπεδο 75%, είναι η Πολωνία , η Τσεχική Δημοκρατία , η Ρουμανία , η Βουλγαρία και η Ουγγαρία. Υπάρχουν όμως και μερικές περιοχές στην Ιταλία και την Πορτογαλία αλλά και στην Ελλάδα (αναφέρεται σε 3 περιοχές, χωρίς να τις κατονομάζει).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ
    ΜΕ 110 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΛΑΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ?

    ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ

    ΠΛΑΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΑΠ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ27 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:17 π.μ.

    Μιλαμε για το 20% το οποιο ειναι οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ...απο εδω και ποσες ημερες δεν το καταλαβες? δηλαδη εσυ το νερο στο γδι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 27 ΦΕΒΡ 2011 12:17ΠΜ

    ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 20% ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ...

    ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ...ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

    ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

    ΑΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ...

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ...

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ.

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ...

    ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΣΣ ; "

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ BLOG ...

    ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...

    ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΠΛΑΤΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.