Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου έκοψε πίτα

Το Σάββατο 22/1/2010 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου, στο Πνευματικό Κέντρο των Ιερών Ναών. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη τόσο από τα μέλη όσο και από φίλους της Ένωσης.
Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος κα Βερβέρη Μαρία, όπου εν ήδη απολογισμού αναφέρθηκε στο έργο της Ένωσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η παρουσίαση φωτογραφικού αρχείου, που επιμελήθηκε η ίδια, από την πρόσφατη επίσκεψη, μελών και φίλων της Ένωσης, στις Αλησμόνητες πατρίδες, Σμύρνη, Τσεσμέ και Αγία Παρασκευή. Στη συνέχεια...
η Ένωση στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, στον τομέα της Παιδείας απένειμε βραβεία, στους Μικρασιάτες απογόνους που προβιβάστηκαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα βραβεία, που ήταν «Η αιολική γη» του Ηλία Βενέζη απένειμε η Γραμματέας της Ένωσης κα Μαθηνού Μαλαμίτσα.
Τέλος οι παρευρισκόμενοι ταξίδεψαν στην μουσική παράδοση της Μικράς Ασίας, αφού τμήμα της Δημοτικής χορωδίας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Συμβουλίδη, συμμετείχε εθελοντικά στην εκδήλωση. Το φλουρί κέρδισε η κ. Χούμα Κατερίνα, στην οποία ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα τυχερή.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος του νησιού κ. Πλωμαρίτης Νικόλαος.
Σε ό,τι αφορά τις μελλοντικές δράσεις, στις 12/3, θα παρουσιάσουμε ένα εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα που αποτελείται από μία παράσταση παραμυθιού που συνδυάζει αφήγηση, υποκριτική, μιμική και ζωντανή μουσική με θέμα την διαφορετικότητα. Το πρόγραμμα έχει ήδη παρουσιαστεί σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης. Επίσης για τις 19/3 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι», θα ανεβάσουμε στο νησί μας την θεατρική παράσταση «Ο μικρασιάτικος γάμος». Τέλος η Ένωση μας είναι υπερήφανη για την δεύτερη έκδοση του ημερολογίου, μέσα από το οποίο γίνεται προβολή της Μικρασιάτικης κουλτούρας. Την έκδοση συνέδραμαν επιχειρηματίες του νησιού.
Μετά από δυο χρόνια δραστηριότητας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη και τους φίλους, που αφειδώλευτα και με ενθουσιασμό στηρίζουν την Ένωσή μας, γεγονός που ενθαρρύνει εμάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, να συνεχίσουμε δυναμικά.
Η Ένωση εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.
Μετά τιμής
Τα Μέλη του Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.