Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Φόλες σε κατοικίδια...

Φίλη του blog, μας γράφει:
«Σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, ότι κυκλοφορεί, στην περιοχή του Κάμπου, επικίνδυνος και παράφρων που ρίχνει φόλες σε άκακα κατοικίδια. Να σωθούν τουλάχιστον τα υπόλοιπα.»

1 σχόλιο:

  1. Είναι πραγματικά λυπηρό και παράνομο αυτό που γίνεται με τις φόλες. Έχει τύχει σε γνωστό μου να βγάλει βόλτα τον σκύλο του και να φάει φόλα με αποτέλεσμα το ζωντανό να ψοφήσει, δεν έχει κανένας δικαίωμα να σκοτώσει το ζώο του άλλου, είναι δολοφονία. Δεν καταλαβαίνω με ποιό σκεπτικό κάποιοι άνθρωποι το κάνουν. Άραγε μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να ζουν σε αυτόν τον πλανήτη? Ποιοι είναι ο Χιτλερ? Την γατούλα αν δεν την ταίσεις δεν έρχεται στο σπιτάκι σου, όπως και επίσης δεν υπάρχουν πια αδέσποτα σκυλιά στους δρόμους τα οποία αποτελούν απείλη για την δημόσια υγεία. Ας μορφωθούμε σαν άνθρωποι επιτέλους και ας βρούμε άλλες λύσεις να διορθώνουμε αυτά που μας ενοχλούν. Αυτό είναι απάνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.